Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Vasile

/ #80 Think twice

2012-11-19 22:38

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20823436

Abstract
CONTEXT:
The rapid increase in multiresistant serotype 19A as a cause of invasive and respiratory pneumococcal disease has been associated in time with the widespread implementation of 7-valent pneumococcal conjugate vaccination (PCV-7) in several countries.

Imunizezi(poate) pentru niste tipuri de virus lasand usa larg deschisa unor variante mult mai violente. Asta la o prima cautare. Probabil la o cautare mai detaliata vor iesi la iveala toate efectele secundare ale acestui vaccin.

Inainte de a va grabi sa aprobati aceasta initiativa, aduceti-va aminte ca ati ajuns pe aceasta pagina accesand un banner publicitar(cel putin eu asa am ajuns aici) pentru a carui aparitie in site a platit cineva (mai mult ca sigur este vorba de producatorul vaccinului). Faptul ca un producator se ascunde in spatele unor campanii de genul asta mi se mare mizerabil.
V-ati pus intrebarea "de ce romanii sunt cei mai vaccinati din europa si totusi cei mai bolnavi?"
Spre exemplu, in Romania, unde se practica vaccinarea BCG la nastere (deci teoretic ar trebui sa nu mai aiba nimeni TBC) rata de imbolnaviri TBC este mult mai mare decat in restul europei? De altfel tarile civilizate au renuntat la acest vaccin, puteti vedea singuri aici : http://www.bcgatlas.org/

Boli precum autismul, inexistente inainte de al doilea razboi mondial, au aparut brusc odata cu marile campanii de vaccinari la sugari, vaccinul pertusis fiind un exemplu... Autismul a aparut prima oara tocmai la copii oamenilor instariti, educati care erau dispusi sa faca orice pentru copilul lor, sa cheltuiasca oricat, avand in vedere ca vaccinul era foarte scump la inceput... odata cu introducerea vaccinarii in masa boala nu mai este atat de "selectiva"

Halucinant este acest material publicat chiar la fda.gov, organismul american de aprobare a medicamentelor http://www.fda.gov/downloads/Biologi.../UCM101580.pdf :

"Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea.".

Cuuum, am vazut cumva .. autism??? la vaccinul DTaP??? intr-un act oficial ???

Asadar dragi parinti, inainte de a va grabi sa incrediintati sanatatea copiilor in bratele unei industrii al carei scop de a exista este generarea de profit, ganditi-va de doua ori... de trei ori... cititi, documentati-va si alegeti in cunostinta de cauta. Omenirea se confrunta cu din ce in ce mai multe boli incurable si nu se stie cate dintre ele sunt provocate de asa-zisele "imunizari" in masa.