Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Deac

#76

2012-11-19 11:18

Acum aproximativ 2 ani noi am platit in jur de 400 lei pentru acest vaccin datorita faptului ca am avut des probleme cu fetita. Ma bucur din suflet ca cineva se gandeste la introducerea acestui vaccin gratuit in Ro, unde sistemul de sanatate e precar. Preveniti inainte sa tratati dragi parinti!
Vlad

#77 Fiecare este responsabil

2012-11-19 13:11

Fiecare este responsabil de bunastarea lui / familiei lui. Prin urmare, decizia de a face un vaccin (voua sau copiilor) este direct responsabilitatea voastra.

Lipsa de informare face ca foarte multi oameni sa-si dea cu parerea. Realitatea este un pic cam sumbra si daca cineva isi face timp sa studieze gaseste informatii despre efectul medicamentelor / vaccinurilor care bat orice boala. (efecte secundare, testare insuficienta a medicamentelor, nepublicarea rezultatelor testarii daca nu sunt cele scontate, etc.)

De altfel, de la an la an mor tot mai multi oameni (si sunt multi) din cauza medicamentelor / vaccinurilor. O alta statistica de care nu poti da foarte usor.

Nu spune nimeni "nu te vaccina!". Dar daca o faci, macar informeaza-te inainte. Zicala "Crede si nu cerceta" este datata inaintea capitalismului si nu se mai aplica.

Cele bune,
Vlad
Roboem

#78 Re: Atentie

2012-11-19 16:34

#1: TodeyM. -

Exista cumva si vreun vaccin impotriva prostiei? Ar fi tare necesar pentru unii!

Nu inteleg cu va puteti permite sa faceti lobby in profitul unor comercianti de produse medicale. Daca se va considera necesar, prefer ca o campanie publica destul de dubioasa, sa fie inlocuita cu consultari intre specialisti independenti, avizati de Ministerul Sanatatii, care sa prezinte deciziile intr-un mod transparent!

Ing, Electromecanic Nava

#79 Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-11-19 20:52

#16: - Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

 

E clar  ce  cunostinte  medicale  ai. Din cauza  celor ca  voi angajati prin spagi si nepotisme e vai de sanatatea noastra. Dupa ce ca esti ignorant si slab pregatit mai si claxonezi. Propun sa va dea  ministerul o testare si  sa  va trimita  acasa sau la munca  cimpului ca voi omoriti  si  schiloditi oamenii cu nivelul vostru de cultura  de  Ev Mediu.... pupati moastele poate va trec epidemiile....... retarzilor.

Vasile

#80 Think twice

2012-11-19 22:38

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20823436

Abstract
CONTEXT:
The rapid increase in multiresistant serotype 19A as a cause of invasive and respiratory pneumococcal disease has been associated in time with the widespread implementation of 7-valent pneumococcal conjugate vaccination (PCV-7) in several countries.

Imunizezi(poate) pentru niste tipuri de virus lasand usa larg deschisa unor variante mult mai violente. Asta la o prima cautare. Probabil la o cautare mai detaliata vor iesi la iveala toate efectele secundare ale acestui vaccin.

Inainte de a va grabi sa aprobati aceasta initiativa, aduceti-va aminte ca ati ajuns pe aceasta pagina accesand un banner publicitar(cel putin eu asa am ajuns aici) pentru a carui aparitie in site a platit cineva (mai mult ca sigur este vorba de producatorul vaccinului). Faptul ca un producator se ascunde in spatele unor campanii de genul asta mi se mare mizerabil.
V-ati pus intrebarea "de ce romanii sunt cei mai vaccinati din europa si totusi cei mai bolnavi?"
Spre exemplu, in Romania, unde se practica vaccinarea BCG la nastere (deci teoretic ar trebui sa nu mai aiba nimeni TBC) rata de imbolnaviri TBC este mult mai mare decat in restul europei? De altfel tarile civilizate au renuntat la acest vaccin, puteti vedea singuri aici : http://www.bcgatlas.org/

Boli precum autismul, inexistente inainte de al doilea razboi mondial, au aparut brusc odata cu marile campanii de vaccinari la sugari, vaccinul pertusis fiind un exemplu... Autismul a aparut prima oara tocmai la copii oamenilor instariti, educati care erau dispusi sa faca orice pentru copilul lor, sa cheltuiasca oricat, avand in vedere ca vaccinul era foarte scump la inceput... odata cu introducerea vaccinarii in masa boala nu mai este atat de "selectiva"

Halucinant este acest material publicat chiar la fda.gov, organismul american de aprobare a medicamentelor http://www.fda.gov/downloads/Biologi.../UCM101580.pdf :

"Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea.".

Cuuum, am vazut cumva .. autism??? la vaccinul DTaP??? intr-un act oficial ???

Asadar dragi parinti, inainte de a va grabi sa incrediintati sanatatea copiilor in bratele unei industrii al carei scop de a exista este generarea de profit, ganditi-va de doua ori... de trei ori... cititi, documentati-va si alegeti in cunostinta de cauta. Omenirea se confrunta cu din ce in ce mai multe boli incurable si nu se stie cate dintre ele sunt provocate de asa-zisele "imunizari" in masa.

amg

#81

2012-11-21 23:24

Cred ca ar trebui sa fie optional si nu obligatoriu!

Musafir

#82

2012-11-21 23:27

In conditiile actuale din Romania, unde copiii merg la crese sau gradinite in care se fac deratizari ineficiente sau nu se fac, unde personalul nu este suficient pentru a asigura o buna supraveghere etc., gratuitatea acestui vaccin este obligatorie
dependablero

#83

2012-11-21 23:31

Institutul Cantacuzino sa reintre cit mai repede in productie (si cred ca se poate diferentia activitatea de productie de cea de cercetare pt a se reduce costurile si pe aceasta cale).

Musafir

#84

2012-11-21 23:36

Felicitari, succes si putere pentru ca stiu ca e greu...

Musafir

#85

2012-11-21 23:39

CRED CA DOMNUL ARAFAT ACTUAL MINISTRU AL SANATATII ESTE CEA MAI BUNA ACHIZITIE CARE A FACUT-O ROMANIA .II DORIM SUCCES SI SIGUR NE V-A DEMONSTRA CA II PASA DE SANATATEA ROMANILOR!

Musafir

#86

2012-11-21 23:45

O civilizatie evoluata incepe cu un stadiu al sanatatii fizice cat si psihice garantate pana la niveul atingerii manturitatii. Un popor afectat de maladii incurabile in timp duce la disparitia acestuia. A te bucura de bani azi si a crede ca raul nu te atinge inseamna sa fi labil psihic. Dreptul la viata este garantat de Constitutia Romaniei din punct de vedere juridic neintroducerea acestui vaccin automat reprezinta o incalcare a Constitutiei Romaniei. Fiecare fiinta umana ce se naste in Romania are Dreptul la Viata si asta inseamna ca are dreptul sa i se garanteze minimul de Sanatate. De aceea avem servicii de urgenta. Faptul ca 100 de copii mor din 1000 inseamna ca in final poate fi vorba si de un caz de Siguranta Nationala. Fiecare copil putand fi afectat pe tot parcursul vietii caci nevaccinarea duce la o limitare de aparare a organismului uman. Ca nu se imbolnaveste la varsta de 1 an ... o va face la 15 ...sau la 30 sau la 65 de ani , boala nu tine cont de varsta. Orice persoana cu creier care se deplaseaza pe doua picioare si a terminat o generala ar trebui sa fie in stare sa semneze aceasta petitie.

Succes!
Razvan

#87 Re: Re: Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-11-21 23:53

#18: Munteanu Gabriel - Re: Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Aici nu e vorba de obligativitate ci de gratuitate!!! El tot optional ramane. Chiar asa multi oameni au un iq sub celui unui cimpanzeu?

Pixelu' albastru

#88 Re:

2012-11-22 00:12

#81: amg -

Cam cat de cretin sa fii sa spui asa ceva? Vaccinul este optional. Petitia are legatura cu gratuitatea vaccinului, nu cu ce ai inteles tu.


Musafir

#89

2012-11-22 01:02

Sper ca aceasta petitie sa fie un succes
MORPHINE

#90 Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-11-22 01:26

#4: Bogdan25 - NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Eu am semnat pentru aceasta campanie in speranta ca poate acest vaccin o fi exceptie de la cele enumerate de tine

mai sus dar per total sunt de acord cu tot ce ai spus tu.Multa manipulare si prostire folosite ca arme de decimare a

populatiilor.Este planul diabolic al masonilor de injumatatire a populatiei planetei.


Musafir

#91

2012-11-22 03:08

Avem nevoie de un astfel de vaccin pt copii nostrii..
mihail tudor dobra

#92

2012-11-22 08:30

suntem toti datori pentru a ne salva copiii de adeea rog ca toti cetatenii acestei tari sa isi impuna vointa iar politicenii sa gindeasca ca e mai usor de a da un vaccin decit a trata mai multe boli care pot aparea si costurile lor ptr tratare
silviutzza1978

#93

2012-11-22 09:33

eu am vaccinat fetita in urma otitelor repetate pana la 1 an si de atunci nu am mai avut,deci va pot garanta eficienta lui

Musafir

#94

2012-11-22 10:39

Pentru viitorul copiilor nistri trebuie sa fim preocupati de sanatate. Sanatatea ne face o natiune puternica. Romania fi sanatoasa!

Musafir

#95

2012-11-22 12:56

Sa cerem ce ni se cuvine

Musafir

#96

2012-11-22 13:47

este un lucru ff util si care ne da dreptul la viata
Vasile

#97 Asta vreti?

2012-11-22 17:41

Zece bebelusi cu reactii adverse la vaccinul antituberculos (BCG) din Danemarca sunt internati la Institutul "Marius Nasta" din Capitala, unde, in intervalul martie-noiembrie, au fost tratati din acelasi motiv alti 50 de copii, a declarat medicul pneumolog Gheorghe Murgoci, potrivit Mediafax.

"Reactiile adverse apar dupa cateva luni, poate chiar cinci luni. Acum, sunt internati zece bebelusi cu reactii adverse grave. Ei au intre doua si patru luni", a spus miercuri medicul de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

Murgoci a precizat ca bebelusii au fost operati, iar in prezent se afla sub tratament. "Micutii au TBC ganglionar. Ganglionii umflati sunt in zona axiala si claviculara, cu abces. Au fost operati, le-a fost scos puroiul, iar acum iau tratament cu antitubercolitice", a explicat medicul.

Numai in spitalul bucurestean au fost tratati, anul acesta, 50 de copii cu reactii adverse la vaccinul BCG importat din Danemarca.

http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-13665175-reactii-adverse-vaccinul-bcg-din-danemarca-zece-bebelusi-internati-institutul-marius-nasta-din-capitala.htm
a

#98

2012-11-22 22:32

fac parte dintre norocosii care au aflat despre acest vaccin...si ca si l-au putut permite ptr.copil...in curand avem ultimul rapel. mi s-a vorbit despre acesta la clinica privata unde am nascut, dar nici un cuvant din partea medicului de familie - cand l-am intrebat despre vaccin mi-a zis ca daca eu vreau mi-l poate comanda. atat. nu e ok! medicii de familie au rol foarte important in sistemul medical si ar trebui sa popularizeze si beneficiile preventiei, nu doar sa iti dea trimiteri spre specialisti atunci cand e cazul.
O mamica din Franta

#99 Re: VACCIN PT. COPII

2012-11-22 22:42

#29: - VACCIN PT. COPII

Daca s-ar fi nascut intr-o tara occidentala copiii NU ar fi fost vaccinati cu acest vaccin. BCGul nu se face in Occident.

o mamica din Franta

#100 un vaccin periculos

2012-11-22 23:11



Les vaccins Prévenar 7 et Act-HIB suspendus au Japon après le décès de quatre enfants
http://pharmacritique.20minutes-blogs.fr/archive/2011/03/08/les-vaccins-prevenar-et-acthib-suspendus-au-japon-apres-le-d.html

Deux bébés décèdent après une vaccination Prevenar en France
http://www.sylviesimonrevelations.com/article-deux-bebes-decedent-apres-une-vaccination-en-france-68789300.html