Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Resurse umane

/ #312 Domnului director Mircea R

2012-11-10 11:50

Domnule Mircea R alias director Coclet, Spiru, Talpasanu,Pirvu, Marinescu Norocel etc , tinem sa va aducem la cunostinta ca niciodata la Oltchim Rm. Valcea nu a fost incadrat pe post cu drepturi depline vreun absolvent de Spiru Haret sau Brancoveanu.
A fost dispozitie data de fostul Director General Roibu in acest sens numai ca acum dumneavoastra ati spart gasca si ati angajat toti TRULI LULI TIC TAC, MEGA TIC TAC pe post de manageri.
In orice caz indicat ar fi inainte sa mai filosofati sa analizati clasamentul ARACIS al universitatilor din Romania.
Veti vedea daca aveti bunavointa sa analizati acest clasament ca Spiru Haret ca Universitate este printre codase si nu are nici un grad de incredere.
Va reamintiti ce scandaluri bazate pe probe au fost legat de aceasta universitate si cum se eliberau diplome in sistem "fara sa inveti". Oare de ce acestei universitati nu i-au mai fost recunoscute diplomenele si i s-a retras autorizatia de functionare timp de 2 ani??
Probabil din cauza IQ ului absolventilor sau a performantelor deosebite realizate, respectiv toti inscrisii au promovat cu brio.
De altfel de amintim cu totii ca raspunsurile la subiectele de examen de la Spiru Haret se gaseasu la liber pe internet.
Cu aceasta ocazie va sfatuim sa lasati clontul mai mic pentru ca gasca instalata de voi sub imbolduri USL isto comuniste este nula si neavenita.
Orice criterii puteti invoca pentru sustinerea gastii voastre mai putin calificarea profesionala.
Cu un absolvent de Spiru Haret numit Director (sl Spiru Ciobescu daca nu stiti cine) cu un inginer repetent in facultate numit Director (dl. Marinescu Norocel daca nu stiti cine) si lista poate continua nu aveti motive sa invocati performanta sau pregatirea profesionala de exceptie.
Politrucismul serveste pe termen scurt dupa care castelul se naruie.
Atunci se va vedea cine si pe ce functii va mai angajeaza.
Nu mai insistati pe citate Einsteiniene pentru ca acestea nu va fac cinste !!!
Revenim la mesajele anterioare: Cine se scuza se acuza !!!