Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Network Admin

/ #302 Pentru Buduna Nicoleta

2012-11-09 15:26

Atati spiritele si apoi te dai victima si mai ai si tupeu sa ameninti. Ai grija ca administratorul te poate da in judecata pentru amenintari nefondate si in plus ti-a identificat IP ul si ai intrat de pe calculatoarele Oltchim. De aia plateste Oltchim serviciul de internet la Orange.
Esti ridicola la fel precum cei pe care i-ai ridicat in slavi. Noi din Valcea sa stii ca am trecut prin mult mai multe probleme decat ati trecut voi la Pitesti.
Spre deosebire de voi noi am mai si produs si voi ati fost platiti de noi tot timpul.
V-ati pupat cu Dumitru liderul vostru care nu e decat gura de el. Normal sa il sustii daca tot timpul a fost cu gura mare si v-a scos in fata in detrimentul nostru a celor de la Valcea.
Aveti tupeu ma. Tu du-ti grija ta nu a celor din Sindicatul Liber.
Reclami administratorul site-ului pentru ce fel de frauda???
Habar nu ai ce vorbesti. Cunosti notiunea de frauda???
Petitia noi am creat-o cu alt scop de a lupta pentru salavarea Oltchim Ia si documenteaza-te ce organisme se ocupa de frauda si ce inseamna frauda:
http://www.antifrauda.gov.ro/

DEPARTAMENTUL PENTRU LUPTA ANTIFRAUDA - DLAF asigură, sprijină şi coordonează îndeplinirea obligaţiilor ce revin României privind protecţia intereselor financiare ale Uniunii Europene, în conformitate cu prevederile art.325 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene.

DEPARTAMENTUL PENTRU LUPTA ANTIFRAUDA - DLAF este instituţia de contact cu Oficiul European de Luptă Antifraudă - OLAF din cadrul Comisiei Europene.

Probabil ca Administratorul retelei a fraudat fonduri europene.

Transformati demersul petitiei in circoteca. Asta stiti atat va duce capul.