Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Andrei

/ #272 Teroarea promovata

2012-11-06 22:31

Dle Ghioca daca stiati sa va purtati cu muncitorii si sa nu-i mai ameninitati cum o faceti in ultimele doua saptamani erati vazut ca un lider.
Eu am fost printre putinii din sefii din combinat care am iesit in fata pavilionului cu multimea.
V-am sustinut si pe dumneavoastra si pe Cernev.
Ne-ati mintit cu nerusinare si nu mai avem incredere in nimic.
Vedeti-va de lungul nasului si daca cineva vrea sa vina in noul sindicat pe care inca nu l-ati creat dar va scremeti atunci bine, daca nu nu mai amenintati si nu mai dezinformati.
Va vaitati ca oamenii sunt dezinformati !!! Dumneavoastra ati creata aceasta dezinformare si o promovati !!!! Ati spus oamenilor sa ia piulite in buzunare si cand intalnesc angajati care sunt cu Diculoiu sa ii ia la pietre si piulite. Asta nu este democratie !!! Suntem intr-o tara europeana si democratica. Cine are incredere si convingere vine singur la voi nu trebuie sa terorizati lumea. De asta v-ati pierdut credibilitatea pentru ca ati incercat sa aplicati aceleasi metode staliniste ca si Diculoiu.
Lasati lumea in pace si vedeti-va de treaba voastra.Altfel furia multimii se va intoarce impotriva voastra exact asa cum s-a intamplat in cazul Diculoiu.kysytään!-- Large modal -->