AVIOANE NOI SI DEZVOLTARE ECONOMICA PRIN OFFSET!

silvio

/ #42

2012-11-03 13:01



In sfarsit, avem multirol! Dupa ani de nesiguranta, incertitudini, frustrari si dorinte, VINE! Viper este pe cale de a imbraca tinuta ROAF, purtand cu mandrie COCARDELE TRICOLORE, ducand mai departe ARIPILE ROMANESTI si glorioasa lor istorie. “Viperele” reprezinta pentru ROAF trecerea la un alt nivel al Zborului, precum si intrarea cu adevarat in secolul XXI.

Da, dragi cititori, in secolul XXI, fiindca primul avion multirol in adevaratul sens al cuvantului din dotarea ROAF, este inzestrat cu tehnologie, echipamente si armament de ultima generatie; mare parte dintre sisteme sunt in configuratie unica, pentru noi ca utilizator. La “crearea” Viperei cu cocarde tricolore, au participat alaturi de specialistii ROAF si firme de renume, precum:ITT, LM, PW, Raytheon, etc. Fiecare dintre acestea au venit in intampinarea dorintei ROAF de a avea un avion multirol modern, cu echipamente si tehnologii de ultima generatie, despre unele dintre acestea vom vorbi in acest articol, fiindca putem sa fim mandrii de F-ul nostru, fara a exagera cu nimic in aceasta afirmatie.

Ne bucura faptul ca ROAF, a ramas fidela planurilor sale, care intr-un final va aduce inRomaniaavioane de generatia a V-a, precum F-35 A. Acum putem fi siguri de acest lucru! Vom avea F-35, iar noile F-16 ce vor fi achizitionate in anii urmatori, vor fi chiar mai moderne, fiind dotate inclusiv cu rezervoare conforme.



mai tineti minte articolul de pe rumaniamilitary??
ce naivi sunteti va amagiti la nesfarsit