Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Angajat nemultumit Oltchim

/ #156 Re: AGITATORI

2012-10-02 09:05

#155: A.D.L. - AGITATORI 

 Da, sa ne spuna Ghioca Emil de ce pleca acasa in timpul programului de lucru ca sa manance si sa doarma pe banii Oltchimului; sa ne spuna cate curse false a bagat pe foile de parcurs, sa ne spuna cata benzina, motorina si piese a furat de la Oltchim. Sa ne spuna cu ce tupeu a facut greva foamei, cand se lauda pe la toti cu fripturile pe care le manca si cand isi flutura aurul de pe el! Sa spuna cate libere si-a luat cand era de munca si-i lasa pe altii sa-i faca treaba, pentru ca el se imbolnavea subit cand auzea de munca.

Sa ne spuna de cate ori si-a reparat masina personala pe banii Oltchimului - asta sa strige HOTUL asta la portavoce, cat a "capusat" el Oltchimul si cat a furat, nu sa-i acuze pe altii! Un HOT si un PUTUROS care a trait pe banii nostri fara sa-si faca nici o meserie! Asta a ajuns vedeta pe la televizor - ne e scarba sa-i vedem mereu fata ca se baga in seama mai ceva ca o personalitate publica! Asta, caruia nu i-a lipsit nimic, si avea un salariu si un serviciu de boier, asta s-a trezit sa urle tot felul de enormitati pe la TV.

De ce n-ai plecat, D-le Ghioca, in alta parte daca aici ti-a mers atat de rau? De ce? Unde crezi ca mai gasesti salariul de aici incasat pe degeaba, in timp ce iti plimbi fundul acasa sa dormi si sa mananci in timpul programului? Ce firma crezi ca mai angajeaza un puturos pe care sa-l si plateasca? Du-te si munceste, ca n-ai muncit nimic pana acum sa-ti meriti salariul! Stateai toata ziua cu fundul in masina si acu' strigi ce rau ti-era!