Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

A.D.L.

/ #132 Noile "vedete" de la TV...

2012-09-16 11:00

Cum de au ajuns la televiziune numai oamenii care pana acum au stat la caldurica in birourile lor? Oameni care stiu atat de putina meserie incat nu erau in stare sa faca nimic fara sa le spuna altii ce sa faca, dar acum s-au gasit sa iasa in fata si sa se dea mari, atotstiutori a tot ce s-a intamplat in Oltchim, cand daca ii intrebai ceva de servici sau de munca pe care erau platiti s-o faca nu stiau nimic si dadeau din colt in colt? Cum de au ajuns sa faca greva foamei oameni care jumate din programul de lucru si-l petreceau facandu-si treburile personale sau efectiv "chiulind" pe banii si pe salariile de la Oltchim?
N-au stiut meserie, si daca e sa le numaram greselile, pentru care din pacate nu i-a dat nimeni afara, ne-am minuna ca inca sunt salariati! N-au avut pana acum habar de nimic, dar acum brusc stiu totul, sunt cei mai mari experti in analiza declinului Oltchim...Halal de noi daca acum toate aceste "elemente" au iesit in fata sa vorbeasca dupa mintea lor scurta si dornica de afirmare cu orice pret!
In loc sa huleasca factorii destabilizatori, PCC-ul care ne-a ingropat putin cate putin cu ajutorul statului, ei ii hulesc pe cei care au tinut compania in picioare si le-au dat salarii ca sa stea la caldurica si sa-si coaca minciunile de acum!
In loc sa vada in situatia de acum o ocazie ca sa putem protesta pentru binele Oltchim, pentru continuarea activitatii, ei au vazut o sansa de a se face remarcati la televiziune. Dar mintea lor e prea ingusta ca sa priceapa ca nu au facut decat sa se transforme in niste pioni, pe care nimeni, nici macar noua conducere nu-i va tine in functie. Daca ar fi stiut putina istorie, ar fi inteles ca la fel ca si in Revolutia Franceza, ca si Robespierre si Marat si multi altii, vor ajunge si ei cu capul pe acelasi butuc pe care i-au scandat pe altii! Dar ei nici macar nu se compara cu acesti oameni care au fost mareti la vremea lor, ei sunt doar "nimeni" care cauta publicitate, pentru ca la locul de munca n-au nici o sansa sa se afirme, pentru ca sunt nuli din punct de vedere profesional!

Au invatat si ei un verb nou - "a capusa" si acum ii dau in sus si-n jos, pentru ca le place cum suna...In rest, nu au habar de absolut nimic! Adevaratele "capuse" ale Oltchim sunt ei, cei care au luat atata timp salarii la nivel cu noi ceilalti fara a-si justifica munca platita decat prin enormitati si greseli in activitatea prestata! 1000 de angajati munceau ca sa ia salarii inca 2000 care stateau degeaba si taiau frunza la caini!
Scandeaza "hotii" tocmai cei care au furat mai mult, fac greva foamei unii care au dus-o regeste, fara nici un stress! Au iesit in fata la proteste cei care habar n-au avut ce inseamna sa muncesti cu adevarat, cei care n-au stat o ora peste program, cei care nu s-au implicat in rezolvarea niciunei probleme, cei care nu si-au asumat niciodata vreo responsabilitate, pentru ca aveau sefi care sa le asigure spatele si sa o incaseze pentru greselile lor! Au iesit in fata numai inutilii de care ne puteam lipsi, dar pe care i-am tinut pe posturi, ca sa aiba de unde sa-si ia un salariu! Inutilii care nu au contribuit cu nimic la activitatea Oltchim, si care acum s-au trezit sa debiteze numai prostii si elucubratii! Acum musca, la fel ca viperele, mana care i-a hranit - sa vedem cine o sa-i hraneasca de acum incolo, pentru ca nu sunt decat niste nulitati pe plan profesional!