Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

vocea

/ #41 oltchim

2012-08-31 19:49

este foarte usor sa arunci cu noroi. trebuie sa-l iertati ca nu stie ce face. Este greu sa intelegi ca maine vei plati mai mult pentru mancare, detergent, curent, gaze, apa, suc, lumanari, etc. Prin disparitia unui producator lasam liber la importuri, dispar locuri de munca, dispare linistea noastra, ne dispar copii in strainatate cautand de lucru, ne mor batrani in spitalele inchise, se diminueaza colectarile la stat, ne dispar pensiile si murim de inima rea, uitam sa zambim, moare spiritul unei tari, devenim colonie.
Dar cum sa inteleaga el saracul cand in mintea lui de frustrat nu vede mai departe de nas.
Nu intelege mecanismul economic, nu pricepe ca o tara are nevoie de producatori nu sa devina piata de desfacere pentru producatorii europeni. Cum sa inteleaga daca el este multumit cu patrunjelul fara miros, cu rosia fara gust cu legumele refuzate de europa lui Merkel, pline de otravuri.
Nu poate sa inteleaga cel asteapta peste un an, pentru ca in micimea lui a inteles ca un gigant industrial cu fabrici conduse pe computer facute din banii de credit si care ar trebui sa functioneze in continuare pentru a aduce bani si locuri de munca nu poate sa moara de pe o zi pe alta pentru ca el este nemultumit de ochii albastri ai lui x-ulescu.
Acele nulitati marcate de el, atotstiutorul si binevoitorul, impreuna cu 3500 de oameni fiecare cu bunele si relele lui au construit ceea ce astazi este OLTCHIM.
Sa construiesti ai nevoie de o viata, de sudoare, de renuntari , de responsabilitate, de daruire, de dragoste pentru tara ta, de mandrie sa darami ai nevoie de URA!
Acest om NE URASTE. Mi-e mila de el.