NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

anonim

/ #373 Prostie

2012-08-09 20:42

Spuneti ca sunteti o tara crestina si ca Lady Gaga este nu stiu ce trimis al diavolului. NU ascult Lady Gaga, nu voi merge la concert. Dar va spun doar atat. Cum puteti sa numiti tara crestina atata timp cat oamenii abia daca calca in biserica, atata timp cand multi incalca decalogul. Cum va puteti numi voi crestini cand faceti discriminari.
Lady Gaga nu promoveaza diavolul, Lady Gaga se promoveaza pe ea insasi. A vazut ca in lume, ca sa fi cunoscut, trebuie sa fii mai nebun, fapt care se vede in tinutele ei.
Spunti ca aduce blasfemie prin videoclipuri. L-a injurat vreodata pe Dumnezeu? A calcat in picioare Biblia? Fiecare are personalitatea si conceptile sale, iar voi le incalcati pe ale ei, sa spun asa.
Cineva de aici a spus:"NU , pentru tradarea neamului romanesc si pentru spurcarea acestui pamint Sfant !"
Tradarea neamului romanesc? O faceti singuri. Si cu venirea si fara venirea ei in Romania.
Spuneti ca ea incalca crestinitatea din Romania purtan fel si fel de haine ciudate si prin videoclipurile lor. Hai sa numaram vedetele aparute in PlayBoy si desigur si cumparatorii. Asta nu incalca nimic, asa-i?
Penibilitatea ramane in continuare in Romania. Penibilitatea oamenilor care se contrazic pe ei insisi.
Cred in Dumnezeu, am credinta, insa nu inseamna ca ea e Aducatoarea de rau, fata lui "SATAN".
Cele care se dezbraca, in Romania, pe bani ce sunt? Ingerii, cum le numiti voi, lui Dumnezeu?
Sunteti penibili. NU va devoreaza copii si nici nu o va face NICIODATA. Sunteti invidiosi pe averea ei, sa spun asa? Pe faima? Puneti mana si munciti si nu veniti cu fel si fel de scuze. Intr-un final veti vedea ca nimeni nu va tine cu voi, se vor duce la concert si rahaturile pe care voi si cu marele sfant Gigi Becali[facetii ma o statuie daca e asa mare] nu vor conta.
Va ganditi ca prin venirea ei poate aduce faima, sa spun asa Romaniei. Pun pariu ca pe siteurile ei va scrie unde are concert, cum este tara si etc, si astfel va venii mai multa lume.
Scuzati pentru greselile de tastare, nu mai corectez.
Voi aduce iar in discutie cele mai importante lucruri despre Gaga:
1. Ea nu mananca copii.
2. Ea nu devoreaza sufletul si crestinitatea oamenilor.
3. Este o persoana ca voi toti si voi o tratati ca un animal.
4. Nu este o trimisa a lui "satan"
5. Ea incearca sa-si faca reclama.
6. Nu mai aduceti vorba de crestinitatea romanilor atata timp cand voi nu respectati decalogul si cand Romania are asa zisi iepurasi/ ingeri ai lui Dumnezeu[cititi mai sus]
7. Lasati penibilitatea departe.