NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Opened mind.

/ #372

2012-08-09 20:39

Daca va iubiti copiii, nu ii mintiti ca fiintele imaginare exista, ca si Mos Craciun sau Iepurasul de Paste, si dumnezeu, isus, alah, vishnu, buddha etc., sunt personaje inventate.
De ce isus arata ca un alb?
De ce alah si mahomed arata ca niste arabi?
De ce zeii indienii arata ca indienii?
De ce zeii asiaticii arata ca asiaticii?
De ce zeii nordici si cei greco romani, arata ca oamenii nordici si greco romani?
SIMPLU. OAMENII AU CREAT ZEII, NU EXISTA VREUN ZEU SAU D-ZEU CARE SA FI CREAT UN OM, PENTRU CA NU EXISTA VREUN ZEU SAU DUMNEZEU. Biblia, torah, coranul, sunt scrise de oameni, pe sistemul da-ne noua banii tai, ca sa nu te ia dracu', insa de ce te-ar pedepsi dracu'(care bineinteles ca nu exista), pentru ca nu crezi in dumnezeu, e ca si cum Jokerul te-ar ucide pentru ca nu iti place de Batman(ca tot se vorbeste de film in ultima vreme).
Religia era buna in evul mediu, cand stiinta nu putea explica multe, insa acum cand sti de ce ploua, ce se intampla cand e o eclipsa, cum a aparut universul, in era cand trimitem roboti pe Marte, si descoperirile stiintifice avanseaza pe toate planurile, raspunzand la cat mai multe intrebari. Nevoia de personaje imaginare, e din ce in ce mai redusa, si apare doar la redusii mintal.