IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU


Musafir

/ #395

2012-08-03 14:46

Il sustin pe Traian Basescu pentru ca:

- a cerut parlamentului modificarea constitutiei, iar parlamentarii care au votat suspendarea s-au opus
- a chemat partidele la consultari iar PSD,PNL,PC au refuzat participarea
- S-a adrest parlamentul in nenumarate randuri iar parlamentarii PSD, PNL, PC au parasit incinta sau au facut galagie ca sa nu auda multimea ce spune presedinterle;
- Guvernul Boc sa fost permanent sabotat in parlament de catre aceiasi parlamentari culminind cu asa zisa greva parlamentara. Pe timpul acestei greve ei au incasat drepturi banesti pentru nemunca, dar au umblat prin tara innoculand in populatie o ura nemaiintalnita intre oameni si intre o partea a acestora fata de presedinte.
- Guvernul USL a semnat cu Col. Dogaru un program care vizeaza desfiintarea tocmai a acelor institutii care au menirea de a descoperi coruptii si/sau de a veghea la respectarea constitutiei de catre toti cetatenii inclusiv de catre parlamentari.

- USL si cei 256 parlamentari (desi unii dintre ei au beneficiat de avantajele guvernarii BOC) astazi arunca toate neimplinirrile numai in carca presedintelui, cu toate ca in decursul timpului sabotat toate actiunile guvernului care aveau menirea de a mentine tara intr-o stabilitate economica.
- Nu accept presedintelr Romaniei sa fie eliminat prin puci ordinar identic ca cel din Rusia cand a venit Eltin la putere. Asemanearea este izbitoare