Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

455*

/ #570 Re: Vrajba PSD-ului

2012-03-14 19:48

#455: - Vrajba PSD-ului

Stimabile, trebuie sa va contrazic:

 

Topul celei mai însemnate aberatii este acela ca in Legea Educatiei nationale, nr 1/2011  (a carei implementare o promovati cu atata ardoare), UMF Tg.Mures a fost inclusa in triada universitatilor multiculturale

alaturi de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj (a nu se confunda cu Universitatea de Medicina Iuliu Hatieganu !!!), respectiv de Universitatea de Artă din Târgu Mureș.

Daca ultimele doua pregatesc profesori, actori, muzicieni, artisti ....., in general profesii care asigura individualitatea culturala a minoritatilor, in cazul in care nu stiati........ UMF Tg.Mures pregateste medici, farmacisti, dentisti, nutritionisti, kinetoterapeuti, asistenti medicali, moase, care ar trebui sa isi poata trata pacientii fara sa ii trieze dupa limba vorbita.

De ce nu face apel UDMR la prevederile legii supreme in stat - Constitutia Romaniei - in care se mentioneaza ca toti cetatenii acestei tari sunt egali in drepturi, ca nu se face discrimare (negativa sau pozitiva) pe criterii etnice, religioase, rasiale...., ca toti cetatenii au dreptul in egala masura la asitenta medicala ?

Aceasta lege lansata prin asumarea raspunderii Guvernului, a facut mult rau deja si se pare ca va mai face... nu ”bate” insa Legea suprema in stat.