REFERENDUM NATIONAL PT. TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT


Musafir

/ #223

2012-01-31 04:55

- ROMANI TREZITI-VA SI AFLATI ADEVARATA ISTORIE A ROMANIEI PINA NU ESTE PREA TIRZIU!!!
-
- Cunoscand istoria, se va intelege ca Mihai I face parte integranta din patrimoniul national

1) La cateva saptamani dupa ce fusese nevoit sa paraseasca tara, in urma loviturii de palat de la 30 decembrie 1947, regele Mihai I anunta de la tribuna Asociatiei Presei Americane din Washington: N-am abdicat, am fost fortat sa semnez un act de abdicare de la tron. Si, intr-adevar, regele n-a abdicat niciodata de la credinta sa in tara si popor si de la hotararea de a se reintoarce intr-o buna zi acasa. Executorilor sai: Petru Groza si Gheorghiu Dej

2) REGELE MIHAI: Avea 18 ani cind a plecat din tara!

3) Istoria Comunista care se practica si in ziua de astazi ne-a invatat ca Regele Mihai a plecat cu “vagoane” pline cu picturi si al;te valori nationale: oamenii vremii si istoria reala pe care o puteti gasi si dvs. pe internet (in alte limbi), contrazic acest fapt (care nici macar nu a fost bre-odata dovedit) Casa Regala nu a venit cu nimic in Romanai? E haios. Iar daca mai tirziu Regele a vindut un tablou sau un obiect de arta, asta nu insemna ca a fost furat din patrimoniul Romaniei ci ca ii apartinea!
Regele Mihai a fost iubit de oameni si umbla in multime fara bodyguarzi! Inca exista oameni care chiar au fost linga Rege cind a plecat……Occidentul a investigat si nu a gasit NIMIC real in acuzatiile care I se aduc Majestatii Sale de catre comunisti si alti practicanti ai comunismului..si va rog: DOVADA!

4) La Inceputul celui de-al doilea razboi mondial din sept. 1939, Regele Mihai era inca in scoala! Si desi in 1940 Mihai a “preluat” puterea, realitatea era ca Maresalul Antonescu detinea ADEVARATA putere! De-abia in 1944 Regele Mihai a luat inapoi puterea de la Maresalul Antonescu. Aici, daca cititi ADEVARATA istorie, veti vedea in ce situatie imposibila se afla Romania: Russii pe de-o parte, nemtii pe cealalta, cu ungurii erau probleme, America era prea departe iar Angliei nu-I pasa de Estul Europei: e usor sa vi dupa ani si ani si sa crtici, caci dupa razboi, multi viteji se-arata!
Antonescu din 4 septembrie 1940 până în 23 august 1944 a fost prim-ministru al României și „Conducător al Statului” investit cu puteri dictatoriale. Antonescu a decis intrarea României în al Doilea Război Mondial de partea puterilor Axei, pe baza promisiunilor lui Hitler că teritoriile românești pierdute în 1940 ca urmare a Dictatului de la Viena și Pactului Ribbentrop-Molotov vor fi retrocedate României sub presiunile Germaniei.[1][2]
A fost demis de la conducerea statului de regele Mihai I prin Actul de la 23 august 1944. La 17 mai 1946 a fost condamnat la moarte pentru crime de război de Tribunalul Poporului din București. La 1 iunie 1946 a fost executat prin împușcare la închisoarea Jilava.

4) Ca si oamenii de rind, si Regele a revendicat ce-a apartinut familiei lui, sau Majestatea Sa nu are aceleasi drepturi ca si oamenii de rind? Cei care-l denigreaza ca a “cedat” Statului Roman contra cost anumite proprietati, sa ne aduca actele doveditoare!...sau nu se mai practica prezumtia de nevinovatie?

5) As vrea sa stiu, in primul rind DACA (si as dori o dovada scrisa si concreta)si In ce calitate ar fi semnat Regele Mihai un tratat in 1989 , pe vremea lui Ceausescu?!


ROMANI! CITI ADEVARAT ISTORIE A ROMANIEI SI VEDETI DE-A LUNGUL TIMPULUI CE AU FACUT CASELE REGALE PENTRU TARA NOASTRA: va dau citeva exemple:


- Carol I a obținut independența țării, căreia i-a și crescut imens prestigiul, a redresat economia și a pus bazele unei dinastii. A construit în munții Carpați castelul Peleș, care a rămas și acum una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale țării. După războiul ruso-turc, România a câștigat Dobrogea, iar Carol a dispus ridicarea primului pod peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă, care să lege noua provincie de restul țării.
-
- Bucurestiul a devenit “Micul Paris” in timpul Regelui Carol 1 (tot atunci s-a introdus lumina cu gaz, si chiar in unele locuri, electricitate; “tramvaie” trase de cai, Dimbovita a fost fortificata (1883) si s-a pus astfel capat indundatiilor; cultura, arhitectura si progresul din acea perioada a facut ca Bucurestiul sa-si cistige numele de “Micul Paris”


Casrelul Bran a fost construit de catre Cavalerii Teutonici in 1212 care a fost mai tirziu cucerit de catre saxoni (care au trait in Transilvania pina pe la sfirsitul secolului 13)
La 1 Decembrie 1920, Catelul Bran a fost donat Reginei Maria ca symbol al recunostintei locuitorilor din Brasov pentru contributia sa la Marea Unire din 1918. Este muzeu
- - Si multe multe altele……………………….CITITI, INFORMATI-VA SI DEVENITI PUTERNICI!!!