Petiţie pentru revenirea liniei de autobuz 102 la traseul iniţial


Musafir

/ #104

2012-01-27 08:38

Revenire la traseul intial 102
Stimatilor, pe site-ul dumneavoastra ca o incununare a bataii de joc pe care o practica RATB-ul fata de calatorii sai sta afisat mesajul de mai jos:
"În vederea eficientizării şi îmbunătăţirii circulaţiei autobuzelor de pe linia 102, care în prezent are o lungime de 16,75 Km, începând de sâmbătă, 21.01.2012, acest traseu va fi modificat, prin utilizarea terminalului intermediar CET Sud Vitan".
Cum puteti afirma "eficientizare" cand voi ati taiat o linie in doua, CET Vitan Sud!?? capat de linie. Dupa 20 de ani, o minte luminata de la RATB s-a gandit el ca traseul este prea lung si la scurtat, ce sa faca si el? Pai vino domnule sau doamna, te invit eu, dimineata sa vezi eficienta decizei tale, la CET Vitan sa ne vezi cum coboram ca vitele din 102 si asteptam 202. Supra aglomeratie, nervii intinsi la maxim, si multa multa bataie de joc, asta este eficientizarea RATB-ului.
aproape 400 de oameni au semnat petitia asta, cei de la companiile din zona, care pentru inca o statie doua, trebuie acum sa schimbe, elevii de la liceul din zona, care pentu o statie, schimba, ..."eficientizare" domnilor, nu!?