Așa nu se mai poate, Pâna aici, Ajunge !!!

un stranepot al lui Tepes Vlad Voda !
Musafir

/ #9 Romania fara legi samavolnice,fara magistrati nemernici,fara securisti(sri'isti) tradatori!

2021-07-10 09:19

Trebuie gasit argumentul principal al mobilizarii generale a romanilor de peste tot!
Pana acum au reusit sa imbecilizeze populatia iar asta le aduce magistratilor si securistilor inca la putere control si beneficii totale!
Pentru ca ei conduc de multa vreme din umbra! Serviciile si magistratura sunt mana in mana,iar legile sunt create in beneficiile lor,avantaje si privilegii lor de feudalism!
Daca nu sunt skimbate din temelii toate legile samavolnice,toata clica judecatoreasca,toti securistii de prin toate ministerele,si progeniturile lor se va alege praful de romanii simpli,deveniti scalvii lor si a progeniturilor lor !!
Sa speram ca armata va fi cu noi,si nu va mai trage iar in oameni la ordinele acestor nemernici!

Toata societatea este putreda,a ajuns o metastaza generala dupa lovitura de stat a nemernicului iliescu si a complicilor lui! Sanitarii(asa zis medici) de si au salarii uriase au devenit niste calai ai oamenilor simpli,saraci si bolnavi!  Ne putem descurca si fara sanitarii nemernici,fara magistratii tortionari-corupti militieni si securisti nemernici!

Trebuie sa scapam neaparat de bestiile in robe,uniforme,si halate! ..si mai ales de mentalitatile si fricile incastrate in noi si in memoria nostra colectiva! Si noi trebuie sa ne skimbam si asta de acum,prin coeziune,prin empatie,prin curatirea gandirii si a caracterului,a moralului si a vietii noastre! 

Ei ne vor desbinati si prosti,saraci si slugarnici,fricosi si lasi..!Daca vom ramane asa,ne vor face scalvii lor,tineti minte asta!!

 

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...