Așa nu se mai poate, Pâna aici, Ajunge !!!

mihai (vlad tepes)
Musafir

/ #18

2021-05-10 08:45

Trebuie neintarziat skimbata costitutia Romaniei,si elaborate legi care sa nu mai permita impostorilor,tortionarilor din magitratura,servicii,si sanatate sa'si bata joc de romani si Romania!!

Sunt incuibati in "sistem" ei si progeniturile lor,ale securistilor,magistratilor tortionari,ale unor functionari publici cu impact social negativ-devastator in viata noastra!

Acesti "ei",multi dintre ei,magistrati,securisti,medici,functionari publici,militie-jandarmerie alcatuiesc o plaga,o napasta ce nu tine cont de nici o lege morala,ghidandu'se dupa propriile reguli de opresiune,si interese!!!

Diaspora trebuie sa se implice si ea,daca vrem curatarea Romaniei de nemernici cu privilegii si pofte insatiabile!..cu salarii si pensii porcesti,nesimtite fara sa faca altceva decat rau!

Trebuie format un guvern paralel din oameni fara pata,fara rude si prieteni din actulala nomenclatura!
Primul pas: sa scapam de acest maimutoi,trantor,tradator,diletant de la Cotroceni,acest kiolhannis adus de vanturile sataniste ale unei hidre flamande de sange nevinovat romanesc! 

Daca nu skimbam totul din temelii va fi prea tarziu!

Stiati ca aurul romanesc(aprox,73 de tone) a fost scos pe furis afara din tara de catre Isarescul Mugur? stiati ca acest fapt a fost posibil pt. inscaunarea maimutoiului trantor tradator diletant de la Cotroceni?


(daca serviciile de aparare a tarii erau la datorie,iar justitia-magitratii nu erau niste tortionari corupti si nemernici,azi nu am fi ajuns in acest dezastru!)

am propus tot pe acest site cateva criterii fundamentale de selectie pentru ocuparea unor functii cu impact social,in justitie,medicina,servicii,si ministere,dar din pacate nu am obtinut semnaturi multe..oare au fost vizibile,afisate mereu???

poate vom reusi pana la urma!  

mihai... un stra,stranepot al lui Vlad Tepes! 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...