DESPAGUBIRE PENTRU CARNETELE CEC

protopop

/ #113 Re:

2021-01-21 16:03

#112: -  

Pamflete:  

1.      A fost odata o entitate denumita ,,stat” care prin Ministerul de Finante a infiintat o Casa de Economii si Consemnatiuni care sa atraga banii de la populatie la care acorda o dobanda, acestea fiind garantate de entitatea,, stat”.

Asa ca am decis sa dau acestei entitati ,,stat”, 5000 de paini, promitandu-mi ca atunci cand imi va fi foame mi le va da inapoi si cate o felie de paine in plus pentru fiecare paine.

Din aceste paini, entitatea ,,stat” prin oamenii sai, s-a infruptat  o perioada indelungata de timp iar cand a venit ziua restituirii mi se spune ca nu mai are painile, le-au mancat ,,sobolanii” dar au ramas numai cateva firimituri, care  cand s-a scuturat fata de masa acestea au fost mancate de ,,pasarici”.

2.      Intr-o zi, vecinul care isi construia casa, vine si imi cere 5000 de lei ca ii trebuie sa-si termine si acoperisul la casa, promitand ca imi restituie banii plus o dobanda dupa oarecare timp de la finalizarea acoperisului. Zis si facut.

Peste un timp ii solicit sa-mi restituie suma.

Ce-mi spune vecinul: Vecine din pacate, dupa cum ai constatat a venit tornada care mi-a luat/distrus acoperisul. Asa ca nu mai pot sa-ti restitui nimic , caci banii tai au fost luati de tornada si nu mai am cum sa-i recuperez ca sa ti-i restitui.

MORALA: O VA PRONUNTA INSTANTA!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...