Bianca Purcarea trebuie sa ramana la X Factor !

La Du

/ #79 Predicat

2011-12-11 18:59

Concurenta recunoaşte că nu a fost deloc pe placul ei piesa formaţiei Metallica.
Cei care au îndrăgit-o au dat startul unei petiţii în care cer reintroducerea buzoiencei în concurs.
După eliminarea de la X-Factor de acum câteva zile, fanii Biancăi au reacţionat şi au creat o petiţie on-line, iar în numai câteva minute s-au strâns peste 100 de semnături virtuale şi comentarii care îl învinovăţeau pe Mihai Morar pentru decizia luată. “Am văzut şi eu petiţia, le mulţumesc tuturor celor care au colaborat pentru declanşarea acestei acţiuni, dar este o cauză pierdută, m-am obişnuit deja cu ideea şi chiar nu se mai poate face nimic. Nu vreau să dăm în patetic”, a fost dorinţa Biancăi Purcărea, unul dintre cei 24 de semifinalişti care au demonstrat până într-un punct că au Factorul X. În numai două zile, petiţia iniţiată a strâns 147 de semnături venite din Buzău, Tulcea, Bucureşti, Mangalia, Eforie Sud, Galaţi sau Brăila, în care fanii îl jigneau pe Morar- “nu este în stare de nimic fără Buzdugan, a făcut o mare gafă sau geniul Morar a decapitat-o”- sau le cereau producătorilor de la Antena 1 să nu mai promoveze nonvalori. Aceste ecouri au venit ca urmare a eliminării Biancăi după proba în care avea de pregătit o piesă impusă de membrii juriului şi buzoiencei i-a picat o melodie nu tocmai pe stilul său şi nici măcar pe placul său, dar a exersat-o şi varianta finală nu a fost tocmai pe gustul factorilor de decizie, Laurenţiu Duţă şi Mihai Morar. “Când am aflat piesa, am realizat că va fi foarte greu să o interpretez şi mai greu să placă celor din echipa din juriu. Este o piesă grea, nu este pe stilul vocii şi timbrului meu vocal, dar aşa a fost să fie, jocul a mers până într-un punct şi aici trebuia să se tragă cortina pentru mine”, mai detaliază Bianca.
Paula Seling i-a dat de înţeles că vor colabora curând.
Şi lucruri bune au reieşit din această experienţă de televiziune pentru talentata Bianca Purcărea. Cu prilejul unui concert al Paulei desfăşurat acum câteva zile într-o locaţie din Buzău, cele două s-au reîntâlnit, ca două vechi colaboratoare şi au schimbat câteva impresii, atât despre show, cât şi despre proiecte muzicale, moment în care Paula s-a arătat dispusă să-i facă Biancăi o nouă propunere tentantă: “M-a încurajat, atât pe mine, cât şi pe Adrian Barbu şi mi-a promis că sigur ne vom mai auzi pentru a stabili o colaborare, dar nu din postura de backing, aşa cum am făcut-o până acum. Eu o admir foarte mult şi orice propunere venită din partea ei mă onorează”, recunoaşte Bianca, care completează că din această experienţă a avut de cules foarte multe lucruri bune, chiar şi o prietenie cu Adrian Barbu, şi el concurent la marele show de căutat talente.
Dadea rau Bianca sa castige! Miercuri, 26 Octombrie 2011 23:12.
Bianca e o cantareata foarte buna, dar dadea rau sa castige cu Paula Selling in juriu, dupa ce au fost impreuna la Eurovision. Cred ca Bianca s-a dus la X-Factor doar ca sa se faca mai cunoscuta in Romania, nu ca sa castige. Si-a atins scopul. In lumea shobiz-ului, sunt atatea aranjamente de culise, ca nu merita sa ne batem cu ele toti. Acolo nu e democratie (cum nu e nicaieri, de fapt). Hai sa renuntam la moftul de a avea peste tot competitii corecte si democratice. Nici macar statul democratic nu mai conduce democratic, sau macar eficient... Ce pretentie sa avem de la un amarat de show TV?!