PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"


Musafir

/ #14

2020-05-07 08:36

Motivul pentru care îl susțin pe domnul Călin Georgescu este faptul că este un Om evoluat spiritual. Nu poți fi pentru ceilalți, dacă nu înțelegi cum lucrează legile divine. Ne-am săturat de oamenii care nu sunt potriviți acestei meniri sociale... de ați pune sufletul pentru cauza celorlalți. În funcții de conducere trebuie să ajungă oameni cu experiență profesională, oameni care pun adevărul și corectitudinea în fața avantajelor.
O soluție pentru ca în astfel de funcții să ajungă oamenii potriviți este ca onorariile lor să fie cu foarte puțin peste salarizarea unui medic, avocat, inginer, profesor, etc. Nu va mai fi o bătaie pentru putere, pentru înbogățire, pentru un loc cald.
Nu mai vreau să fie defrișate pădurile, în timp ce se iau salarii la Ministerul Protecției Mediului, nu mai vreau să fie omorîti cîini în padocuri și aruncați în pungi de plastic, care plătesc datorită indiferenței și ignoranței noastre.
Vreau un stat de drept, bazat pe principii morale, care să susțină dreptul la viață pentru tot ce înseamnă însuflețire.
Vreau să lăsăm ca lumina dată de divinitate, să ne bucure fiecare zi trăită acum și aici. Sunt sigură, că lecțiile prin care am trecut ne-au făcut să înțelegem că viața trebuie tratată cu respect.

Domnule Călin Georgescu, dacă sunteți un om cu credință în Dumnezeu veți avea reușită, dacă nu, conștientizați că această țară a plătit suficient în fața minciunii și trădarii.


Mulțumesc.

Ana Albert - Bacău 

0742622505




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...