Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Felix Moraru
Musafir

/ #3

2020-02-22 12:50

Dacă întrebi la ce folosește 5G ți se răspunde că pentru roboți, pentru IoT (Internet of Things), pentru AI, pentru cercetare, pentru dezvoltarea în n domenii, pentru viteză la net și cam atât. Deci 5G este dezvoltat pentru obiecte și pentru cercetare și profit. Dar celorlalți oameni care sunt necercetători în domenii științifice și nu fac parte din gașca care-și numără profitul de pe urma 5G aka Vodafone, Orange, etc., acestor celorlalți oameni, adică majorității noastre cum le este util 5G? La ce le folosește o tehnologie dezvoltată pentru supremația obiectelor așa-zis inteligente și lasă pe un loc secundar nevoia oamenilor de a trăi într-un mediu propice lor pentru a se dezvolta și trăi ca niște ființe umane ce chiar sunt?

Pe scurt. Pentru mulți 5G = descarcat de filme la secundă. Și cam atât. Suntem dispuși să ne riscăm sănătatea doar pentru atât?

Pentru cei care susțin în continuare că 5G face numai bine mesajul este unul cât se poate de clar: vă faceți părtași la crime împotriva umanității. Unii vor spune că nimeni nu a murit de pe urma 1G, 2G, 3G, 4G, 5G și că e loc și de 10G. Mesajul pentru aceștia este următorul: deținuții din lagăre mureau în timp dacă nu erau executați imediat, mureau mai repede sau mai încet de pe urma unui tratament inuman care-și punea amprenta în timp, în funcție de câte resturi de omenie mai primeau. Asta nu însemna că duceau o viață bună și că erau tratați ca niște ființe umane. Deci cei care spun că 5G nu va omorî pe nimeni nu se situează mai sus de niște naziști împuțiți care-și tratează semenii ca pe niște obiecte, că atât știu ei să mai aprecieze. Iar obiectele se mai strică și când se strică le aruncăm fără prea multă părere de rău, că ne luăm altele mai bune, nu-i așa?!

Celor care au încredere în OMS (Organizația Mondială a Sănătățil) care spune că 5G e sigur d.p.d.v al sănătății, le spun așa: OMS se poate feri de 5G dacă vrea, tu vei mai putea?

Iar celor care așteaptă cu nerăbdare implementarea 5G peste tot, să ajungă pân-la ei în dormitor, le doresc "penetrare" 5G plăcută și în toate pozițiile!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...