Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #400

2017-11-17 11:58

NUMITUL DRAGOȘ ILIESCU A PRELUAT ÎN MOD ILEGAL DOMENIUL AFERENT WEBSITE-ULUI COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

Prin prezenta vă aducem la cunoștință faptul că numitul Dragoș Iliescu a preluat controlul domeniului aferent website-ului www.copsi.ro, motiv pentru care am formulat o plângere penală împotriva acestuia, sesizând Guvernul României și celelalte autorități publice.
Totodată, aceeași persoană a modificat găzduirea website-ului, motiv pentru care în următoarea perioadă vor putea surveni modificări ilegale și vor putea fi publicate informații neautorizate de către Colegiul Psihologilor din România.
Menționăm faptul că website-ul www.copsi.ro, având ca utilizator Colegiul Psihologilor din România, a mai fost supus unor atacuri informatice și în luna aprilie 2017, motiv pentru care am sesizat Parchetul general.
Totodată, utilizând acte false, ilegale, fără drept, numitul Dragoș Iliescu, alături de Cătălin Nedelcea și Daniel David, persoane care nu au calitatea de membri ai Asociației Psihologilor din România, s-au autointitulat Consiliul director al Asociației Psihologilor din România, motiv pentru care vom sesiza Parchetul general.
Această acțiune premeditată reprezintă o reluare a acțiunilor ilegale derulate în luna aprilie 2017, care au ca obiectiv preluarea controlului Colegiului Psihologilor din România de către același grup de persoane.
Totodată, activitatea organizației profesionale are de suferit, deoarece persoane neautorizate au acces la e-mailurile personalului salariat, iar programul de comanda al timbrelor profesionale și registrele de evidență nu vor mai putea fi accesate o anumită perioada de pe site-ul copsi
Facem apel către toți psihologii, membri ai Colegiului Psihologilor din România, să dea dovadă de calm și să ignore orice altă informație care nu corespunde realității juridice, până la reluarea activității Colegiului Psihologilor din România pe website-ul copsi