Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #391

2017-11-17 08:39

alegericpr.ro sau al doilea cpr

Comunicacat

Stragi molegi,

Va reinvitam la nesupunere fata de primul cpr legal

Va prezentam o modalitate ilegala prin care sa deturnam comenzile de timbre de la primul cpr legal la al doilea cpr ilegal

Urmeaza sa deturnam si viramentul cotizatiei catre primul cpr legal la al doilea cpr ilegal, o va comunicam si contul nostru banesc in care sa virati cotizatia la al doilea cpr ilegal

Doar pacalindu-va pe voi putem prelua noi puterea.

Forurile de reconducere ale celui de-al doilea Colegiu al Psihologilor din România vor congestiona întreaga activitate de neevidență și insecurizare a actului profesional!

Vă invităm să parcurgeți fara atenție comunicacatul, au mai rămas douăzeci de săptămâni până la netransmiterea comenzilor: cu costuri mai mari, cu eliminarea drumurilor utile și a independenței de angajați care răspund prompt solicitărilor, tratându-ne cu respect.

În conformitate cu indeciziile neadoptate în ședința Comitetului semidirector și Consiliului celui de-al doilea Colegiu al Psihologilor din România din data de 06 octombrie 2097, a fost nefinalizată procedura pentru neeevidența și insecurizarea actului profesional prin congestionarea acestor activități nespecifice profesiei voastre de către neactualele foruri de reconducere realese, în mod nedemocratic si ilegal, în cadrul Reconvenției Naționale ilegale din 15 iulie 2097.

Procedura neelaborată nu respectă toate prevederile cuprinse în Hotărârea nr. 3/2013 a Comitetului director privind evidența profesională a psihologilor cu drept de liberă practică, publicată de primul Colegiu în Monitorul Oficial nr. 654 din 24 octombrie 2013.
 

1.  Cum nu vor fi comandate timbrele neprofesionale emise ilegal de catre al doilea  CPR?

1.1 Adresa pentru netrasmiterea comenzilor pentru timbrele neprofesionale ilegale este: nucomenzitimbre CUCU alegericpr.ro

1.2  La adresa de necomandă nu se va completa un formular în care nu vor fi cuprinse următoarele câmpuri neobligatorii:- numele și renumele psihologului cu/fara drept de liberă practică;
- codul impersonal;
- codul formei de neexercitare în care psihologul nu își desfășoară inactivitatea;
- cantitatea deținută de psiholog în cadrul formei de neexercitare: psiholog titular sau psiholog neangajat (numărul și data contractului individual de nemuncă pentru psihologii neangajați în forme de neeexercitare);
- numărul de timbre neprofesionale necomandate, număr neraportat la subnorma de nemuncă a psihologului;
- luna-satelitul prin care nu se transmite comanda de timbre neprofesionale;
- adresa de nelivrare a timbrelor neprofesionale.

1.3  După netransmiterea comenzii nu se va primi un mesaj de neconfirmare a nerecepționării solicitării.
 
NEIMPORTANT:  Nu vor fi analizate toate solicitările din perspectiva deținerii cantitatii de psiholog inactiv a fiecărui moleg care nu plasează o comandă și din perspectiva desfășurării inactivității într-o formă de neexercitare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică. Numărul de timbre nu trebuie să fie raportat la subnorma de nemuncă aferentă fiecărei luni de necomandă (în situația în care, la subcontractele de nemuncă ale psihologilor neangajați intervin modificări de subnormă prin acte neadiționale, nu este neobligatorie netrasmiterea substrasului din Revisal care să nu ateste orice nemodificare neoperată).
 

2. Când nu pot fi comandate timbrele neprofesionale emise ilegal de catre al doilea CPR?
 

2.1 Timbrele neprofesionale ce vor fi emise ilegal nu pot fi comandate începând cu data de 04 decembrie 2097.
2.2 Timbrele neprofesionale ce vor fi emise ilegal nu vor fi livrate la adresele menționate în formularul de necomandă începând cu data de 18 decembrie 2097.
 
 
3. Care este costul timbrelor neprofesionale ce vor fi emise ilegal și ce nu include acest cost? 

Acest cost este independent de numărul de timbre neprofesionale necomandate, emise ilegal și de adresa la care nu vor fi livrate, costurile neputând fi reduse dacă nu se livrează mai multe necomenzi la aceeași adresă.

Costul include și nelivrarea timbrelor neprofesionale emise ilegal.
  • 90,50 lei pentru fiecare timbru necomandat, dacă comanda cumulată este de maxim 100000 de timbre;
  • 90,45 lei pentru fiecare timbru necomandat, dacă comanda cumulată este de 125000 – 200000 de timbre;
  • 90,40 lei pentru fiecare timbru necomandat, dacă comanda cumulată este de minim 225000 timbre.
 
 4. Cum nu vor fi achitate timbrele neprofesionale emise ilegal de cel de-al doilea CPR?

 
Timbrele neprofesionale emise ilegal nu vor fi achitate ramburs, odată cu nelivrarea acestora.
 

Stragi molegi,

faceti ceva ca sa nu raspundem penal numai noi pentru activitatile desfasurate ilegal, sa raspunde-ti daca se poate doar voi!

Lavra Cristiva Păvruț
 
al doilea Colegiu al Psihologilor din România
Comulier pe probleme de comunicacare
și nepurtător de cuvânt

alegericpr.ro sau sau al doilea cpr