Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #376 Schimbarea treptei de specializare prin interviu pe internet

2017-11-08 13:02

Comparativ cu modelul de evaluare prezentat mai jos sistemul prin care psihologii sunt programati la interviurile pentru schimbare treapta de specializare doar in Bucuresti este unul invechit si ineficient prin costurile finaciare suportate de psihologi. Astazi este foarte posibil  ca schimbarea treptei de specializare sa se faca prin interviu pe internet, urmand ca atestatele sa fie comunicate prin curier sau posta la adresa de domiciliu.

"Doru Dima, directorul de tara al Profiles International Romania si directorul general al companiei Dima Consulting Group din Brasov

Produsele cu care venim noi reprezinta o premiera pentru Romania in special in ceea ce priveste modalitatea de derulare a evaluarii: pe Internet. Sa presupunem ca exista o companie doreste sa faca angajari. Managerul de resurse umane face o prima selectie a CV-urilor primite. Apoi, contra unei sume de bani, intra pe site-ul nostru si isi construieste o pagina proprie. Apoi, introduce pe pagina sa numele si datele de contact ale persoanelor selectionate si, aproape automat, canditatii alesi primesc pe e-mail un mesaj in care li se spune ca firma X i-a selectat in vederea angajarii. De asemenea, ei mai primesc si o parola si sunt rugati sa intre pe site si sa completeze un chestionar. De cealalta parte, angajatorul va primi in cateva minute un raport de evaluare care-i va spune daca acea persoana este potrivitta pentru un anumit post. Costurile pentru acest tip de evaluare sunt foarte mici in comparatie cu varianta clasica", a explicat Dima. El a adaugat ca in acest moment sunt setate in sistem doua companii - Raiffeisen Bank si Brau Union."

http://www.zf.ro/profesii/profiles international pe piata romaneasca 2974669