Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

opinia cititorului BURSA

/ #49196 Oltchim ... se mai vinde o dată! Vuza, Zaremba, chinezii ... piper(ea), gogosi.

2017-01-20 08:11

#49195: - Oltchim ... se mai vinde o dată! Vuza, Zaremba, chinezii ... piper(ea), gogosi. 

 

Forumul BURSA.

1.  fără titlu
    (mesaj trimis de Dan în data de 20.01.2017, ora 08:12)  
 Daca Vuza Stefan ia Oltchim sau parti din ele, nu va fi de bine.
 A se vedea soarta combinatului Somes Dej, care a fost luat de Vuza, bagat in faliment, oamenii dati afara. Iar Vuza pozeaza in "salvatorul" Somes Dej dupa ce tot el era proprietarul.
 La Chimcomplex, Vuza nu da dividende dar el isi scoate banii din societate prin contracte de consultanta juridica sau prin tranzactii cu societatile afiliate din Grupul SCR - care este tot al lui.
 Trebuia sa deruleze o oferta de rascumparare actiuni la Chimcomplex de jumatate de an dar nu a facut nimic - ASF-ul, autoritatea cu rol de supraveghere a pietei de capital, nu ia masuri, doarme in papuci. Ne mai si miram de ce se intampla la Romcab.
 De cand e Vuza la Chimcomplex, nu exista transparenta la aceasta societate, nu se publica situatiii financiare decat din an in paste, cum e legea pe acest segment al bursei. Dar el manipuleaza opinia publica si investitorii prin comunicatele pe care le da in presa.
 SIF Moldova, actionar minoritar in Chimcomplex, l-a dat deja in judecata.
 Vuza a avut si are procese in instanta deschise de fostii sau actualii actionari din societatile lui - dovada de caracterul si politica acestui om.
 El se imbogateste pe zi ce trece iar restul actionarilor minoritari, saracesc. Halal parteneriat sau idee de a investi pe bursa!
 Fostul AVAS nu isi ia in considerare rolul de actionar, sa isi apere averea. Este doar o simpla marioneta din care Vuza Stefan face ce vrea.