REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI KLAUS IOHANNIS


Musafir

/ #93

2016-10-22 07:13

Pentru d-nul Iohannis,doar daca ar putea intelege.....Ne-am nascut din mama si tata,femeie si barbat si nu din doi tati sau doua mame. Dumnezeu a creat barbatul si femeia pentru reproducere si popularea acestei planete, nu barbat si barbat. Asa ca familia normala este cea traditionala formata inca de la inceput din Barbat si Femeie. Homosexualitatea este o deviatie morala,o practica anormala,dezgustatoare,josnica si periculoasa pentru educatia si inocenta copiilor,atentand la constitutia familiei traditionale NORMALA.
Relatia dintre gay este strict bazata pe sex,in modul cel mai josnic si atat. Homosexualitatea este practicata de oameni care si-au depasit bunul simt,fiind obsedati de sex il exploateaza in toate modurile pentru a-si satisface nebunia mintii lor, ori asta nu il face un lucru normal si nu au niciun drept sa-l impuna societatii noastre ca pe un lucru normal, caci nu este.
Practica asta a fost condamnata inca de la inceputul timpurilor de Insusi Dumnezeu cand oamenii au inceput sa devieze, ca dovada, a ars cetatile unde sodomia luase amploare si mai multi oameni isi pierduse orice moralitate.
In anii 60 homosexualitatea era clasificata de psihiatrie ca boala psihica. Ramane la acelasi statut si astazi indiferent de cati ani au trecut de atunci: boala mentala.
Nebunia lor o pot trai in spatele usilor inchise dar nu defiland in fata copiilor si impunand cu nerusinare oamenilor, cu o minte sanatoasa si cu bun simt, sa o accepte ca pe un lucru firesc.
P.S.Legea 487 din 11 Iunie 2002,articolul 7;concluzia:homosexualitatea e considerata boala psihica.