REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI KLAUS IOHANNIS

SAH MAT la Peresedintele Romaniei !

In urma discursului ”rusinos” a domnului presedinte Klaus Iohannis ca si raspuns la solicitarea unei pozitii oficiale venita din parta Presedintelui Uniunii Baptiste din Romania - domnul Viorel Iuga, referitor la Referendumul de Modificare a art. 48 din Constitutie pentru redefinirea familiei... toata crestinatatea din Romania, si nu doar cei 3.000.000 din Coalitia pentru familie care au semnat, sunt bulversati de atitudinea si gandirea libertina a unui Lutheran Evanghelic (in persoana domnului Presedinte) in care si-au pus mari sperante.

Intelegem acum ca presedintele Klaus Iohannis a fost pus acolo de imperialisti, iar apoi prin el s-au facut demersurile de al pune pe Dacian Ciolos in fruntea Guvernului Romaniei ca incet incet sa aiba oamenii lor controlati de la Bruxelles. In concluzie presedintele nostru in care toti ne-am pus speranta a fost ales la spranceana de imperialisti, „Un Evanghelic” despre care toti au crezut ca este un ”Crestin Autentic”, insa a fost doar o masca... in schimb fiind unul din cei care promoveaza si sustin ecumenismul si toate libertatile minoritatilor excentrice.

Iata solicitarea unui raspuns catre Presedintele Klaus Iohannis, venita din partea domnului Viorel Iuga presedintele Uniunii Baptiste din Romania http://www.stiripesurse.ro/presedintele-comunitatii-baptiste-il-someaza-pe-iohannis-ne-am-cam-saturat_1158662.html

Deasemeni aici puteti citi raspunsul dat de presedintele Romaniei Klaus Johannis http://www.gandul.info/politica/iohannis-mesaj-pentru-cei-care-vor-redefinirea-familiei-in-constitutie-e-gresit-sa-mergem-pe-calea-fanatismului-religios-15830998

Cristian Ionescu: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/10/19/domnule-iohannis-pe-mine-nu-m-ati-dezamagit-m-ati-lamurit/

Dragi Cetateni ai Romaniei: Solicitam tuturor celor care se considera Crestini si Familisti sa semnati aceasta petitie, ca odata cu Referendumul de modificare a articolului 48 din Constitutie pentru redefinirea familiei, sa fie in paralel inca un Referendum de demitere a Presedintelui Romaniei, care prin raspunsul impotriva normalitatii a pierdut nu doar 3.000.000 de sustinatori ci a majoritatii cetatenilor. 

Romania are c.a. 99% crestini din care majoritatea sustin Familia si inca mai au frica de Dumnezeu... asa ca un „Imperialist trimis de Bruxelles sa dizolve Credinta Romanilor si sa strice societatea, adica Institutia Familiei”, nu mai poate sa ne reprezinte, motiv pentru care trebuie demis.

Daca se va organiza un Referendum pentru Demiterea Presedintelui Klaus Iohannis, cu siguranta vom castiga... 

Romania are nevoie de un presedinte Credincios, care are frica de Dumnezeu si apara Familia, un presedinte onest si curajos care sa infrunte „Curentul Occidental de depravare a societatii”.

Toti cei care doriti o schimbare in bine, sunteti invitati sa semnati aceasta petitie, pentru a strange semnaturile necesare pentru demiterea acestui Presedinte care nu ne mai reprezinta, chiar daca odata l-am votat cu incredere.

 

 


”Fanatic Religios”    Contactați autorul petiției