!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!

doina russu

/ #112

2016-09-29 06:24

va rog sa faceti publice "studiile de specialitate" pe baza carora ati ajuns la aceste concluzii si, implicit, la aceste numere-se pare ca aceste fiinte sunt doar niste numere....

"...Art. 3. - (1) Un număr de 492 de exemplare de urs, 647 de exemplare de lup și 474 exemplare de pisică sălbatică se repartizează pe județe și gestionari de fonduri cinegetice, pe baza studiilor de specialitate realizate, pentru situațiile prevăzute la art. 1 lit. a), conform anexei nr. 1...."

vrem sa vedem rapoarte, monitorizari, poze si filme facute PE TEREN ptr fiecare animal trecut pe lista neagra ,precum si pagubele aduse de acestea. mai ales pagubele facute de cele 474 exemplare de  pisica salbatica-conform "transparentei " declarate!

 

cum veti proceda cu cele 5 exemplare de lup, de ezemplu?

"...a) 30 de exemplare de urs, 5 de exemplare de lup și 5 exemplare de pisică sălbatică pot fi acordate gestionarilor fondurilor cinegetice care au epuizat numărul maxim de intervenție sau celor care nu au primit număr maxim de intervenție ; b) 30 de exemplare de urs, 5 de exemplare de lup și 5 exemplare de pisică sălbatică pot fi acordate gestionarilor fondurilor cinegetice în perioada 15 mai 2017 – 14 septembrie 2017..."

cam cum ii impartiti? rupeti haita? desfaceti ierarhia unei familii bine organizate? sau  sau alegeti "veriga slaba", renegatii grupului?.....