MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Cuba_libre

/ #17 La ce se preteaza mass-media romaneasca pentru rating ..

2011-11-16 13:25

Tora, ai dreptate. Subscriu la tot ce ai scris.

Ar trebui sa fie clar si pentru Antena1 si pentru Sinevizyon si pentru toata mass-media romaneasca faptul ca publicul romanesc NU iubeste vulgaritatea, NU apreciaza lipsa de respect interuman, NU savureaza scandalul!!

Este o proasta impresie ca exista in Romania un public majoritar care sa aprecieze ceva din toate astea. 

Publicul romanesc este REVOLTAT, SCARBIT, INGRETOSAT si se delimiteaza de cate ori are ocazia de vulgaritatea promovata sub diverse forme pe majoritatea canalelor de televiziune. Nu stiu cine este intr-atat de prost incat sa creada ca exista romani care vor sa urmareasca o emisiune de scandal pentru ca asta le genereaza o stare de bine, multumire sufleteasca, emotii estetice si bucuria de a trai??????

Cine interpreteaza asa-numitul rating al unei emisiuni, ar trebui sa aiba in capul ala (sec) gandul ca publicul romanesc se uita cu stupoare , nu cu placere, la emisiunile de scandal, la emisiunile vulgare. Publicul ramane perplex, consternat si nu stie cum sa reactioneze!!

Publicul romanesc regreta amarnic ca mass-media romaneasca a decazut atat de mult.

Publicul romanesc regreta ca traieste intr-o tara in care se difuzeaza enormitati pe majoritatea canalelor de televiziune.

Asta e realitatea!!!! NU societatea romana a decazut!!! Sunt DECAZUTI  si DUBIOSI cei care patroneaza trusturile de televiziune! Ei sunt cei care iubesc scandalul. Ei sunt cei care il promoveaza. Ei sunt cei care ucid publicul (incet, dar sigur). Publicul romanesc e VICTIMA, ca intreaga societate..

Un exemplu elocvent din categoria emisiunilor-rebut este chiar "Mireasa pentru fiul meu". Aceasta emisiune a decazut extrem de mult si se afla in continuare pe o panta descendenta din punctul de vedere al calitatii, al modelelor de viata promovate. Ce gandesc adolescentii care privesc emisiunea?? Dar copiii de varsta scolara? Ce pot invata ei din aceasta emisiune: dezacorduri flagrante, expresii stereotipe, argou, jargon(nesanctionat), lipsa de respect fata de varstnici, faptul ca greselile nu sunt niciodata pedepsite, faptul ca te poti razbuna pe altii facand gesturi vulgare, faptul ca amenintarile sunt acceptate si nepedepsite, faptul ca e bine sa pleci de acasa si sa te educi singur, faptul ca cei care au mai mult tupeu sunt cei care castiga, iar cei linistiti, cu bun-simt sunt cei care sunt aruncati afara din emisiune /si din viata ca niste masele stricate???????

 

Mesaj pentru  Mireasa pentru fiul meu:

AVEM VALORI SI VREM CA SI COPIII NOSTRI SA LE AIBA!!!!!!!!!!

NU DISTRUGETI MORAL SI AFECTIV PUBLICUL ROMANESC!!!!.

DACA NU PRICEPETI CE DIFUZATI, GASITI TRANSLATORI COMPETENTI, APTI SA VA SPUNA CE  DEBITEAZA CONCURENTII, CE DEBITEAZA MODERATOAREA  !!!!!!!

SCHIMBATI PRODUCATORUL EMISIUNII  - ESTE LIPSIT DE PROFESIONALISM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEMISIONATI SI CUMPARATI-VA O TARABA INTR-O PIATA PUBLICA!!!!!!!!!!!! ABIA ACOLO O SA AVETI UN REAL SUCCES SI UN RATING CAT CASA!!