Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

FOTO: Fostul director al CET Govora își construiește hotel pe litoral

/ #48155 FOTO: Fostul director al CET Govora își construiește hotel pe litoral

2016-08-22 11:55

Fostul director al CET Govora își construiește hotel pe litoral

Mihai Bălan, fostul director al CET Govora, din Râmnicu Vâlcea, care este trimis în judecată de procurorii DNA, alături de Dan Șova, fiind acuzat de abuz în serviciu, lasă în urmă plaiurile vâlcene și se mută la Constanța, acolo unde, alături de soția sa dezvoltă un important proiect imboliar, un hotel pe malul mării, care suntem siguri că va atrage mii de turiști.

Informația a fost făcută publică de soția fostului director, care a dorit să fie și o reacție la cele publicate în Vocea Vâlcii. Iată postarea Denisei Bălan.

”Dl Romeo Popescu stiu ca noi doi nu ne-am văzut de vreo 7-8 ani si nici cu Mihai de cel putin doi ani ,dar aveam impresia ca va documentați mai bine articolele .

In foarte putine cuvinte as dori sa va spun ca nicio proprietate de-a mea sau a soțului (apropo , Mihai deține doar doua apartamente deci nu vad cum ar putea vinde trei nu este de vânzare ! Avem simtul proprietații foarte dezvoltat ce sa zic...

Cat despre motivele mutării la Constanta ma bucur ca imi dați posibilitatea de a promova (chiar fără acceptul agențiilor care se ocupa de PR-ul proiectului )investiția pe care alături de Mihai o dezvoltam si sunt sigura ca va avea un impact deosebit asupra turismului estival . Sper ca am lămurit toate aspectele !

SEA PLAZA

Residence & Leisure”

Familia Mihai și Denisse Bălan dezvoltă cel mai mare proiect imobiliar de pe litoralul românesc! 

 

Fostul director de la CET Govora, Mihai Bălan, și soția – Denisse Bălan dezvoltă împreună un proiect imobiliar de anvergură la Mamaia – Constanța. Tocmai de aceea familia Bălan s-a mutat de aproape două luni la Constanța unde coordonează toate activitățile aferente acestui proiect – care se dorește a avea un impact deosebit asupra turismului estival de la Marea Neagră. Mihai și Denisse Bălan au o afacere de succes  în domeniul energiei, care poate asigura lejer fluxul de capital necesar investiției imobiliare de pe litoral. Le dorim succes!

 

Citiți aici postarea de pe facebook a Denissei Bălan, care a reacționat la un articol publicat de Vocea Vâlcii:

 

In foarte putine cuvinte as dori sa va spun ca nicio proprietate de-a mea sau a soțului (apropo , Mihai deține doar doua apartamente deci nu vad cum ar putea vinde trei) nu este de vânzare ! Avem simtul proprietații foarte dezvoltat ce sa zic Cat despre motivele mutării la Constanta ma bucur ca imi dați posibilitatea de a promova (chiar fără acceptul agențiilor care se ocupa de PR-ul proiectului ) investiția pe care alături de Mihai o dezvoltam si sunt sigura ca va avea un impact deosebit asupra turismului estival . Sper ca am lămurit toate aspectele !
SEA PLAZA
Residence & Leisure

 

deschide link sa vezi http://imgur.com/a/j1cTv