MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Cuba_libre

/ #5

2011-11-11 18:04

Am citit si opiniile exprimate in cadrul acestei discutii si cred ca nu a fost suficienta transparenta in prezentarea initiala a concurentilor. Daca doi dintre ei (Andreea si Catalin) au mai participat la asa numite reality show-uri, ca actori care interpreteaza roluri, personaje, trebuia ca publicul sa afle direct de la cei doi concurenti si din clipul de prezentare a acestora. In orice caz, consider ca in aceasta editie concurentii nu pleaca de pe pozitii de egalitate: doi dintre ei sunt actori(este irelevant daca sunt profesionisti sau nu) iar ceilalti nu sunt actori (speram, pana la proba contrarie).
In alta ordine de idei, opiniile exprimate pe Facebook se reflecta doar partial in rezultatele voturilor in finala saptamanii, ceea ce ridica un serios semn de intrebare in privinta veridicitatii si corectitudinii producatorilor emisiunii. Daca 90% din opiniile de pe Facebook (consideram acest site de socializare ca fiind un esantion reprezentativ pentru publicul care urmareste activ emisiunea)sunt defavorabile concurentei Andreea, cum este posibil ca ea sa fie votata "mireasa saptamanii"?
Sunt multe alte nereguli in cadrul acestei emisiuni si sper ca forurile competente sa ia masuri cat mai curand.
Sunt de acord ca toate comentariile pe care le postez in cadrul acestei discutii sa fie publicate pe Facebook sau pe orice site care are legatura cu emisiunea MPFM.