Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

/ #3

2016-06-29 14:46

Este necesar să fac câteva PRECIZĂRI.

După ce am postat aceste informaţii, aici şi pe Facebook, am primit foarte multe mesaje şi am înţeles că cei care mi-au scris au aşteptări de la mine şi îmi acordă mie încrederea prin semnarea adeziunilor, ceea ce mă obligă să-mi asum eu răspunderea pentru toate discuţiile pe care le voi purta cu cei care doresc să devină membri ai Asociaţiei, apoi cu membrii Asociaţiei care au nevoie de ajutor şi cu cei dornici să ajute.

În aceste condiţii, fiindcă eu nu voi putea să fac promisiuni în numele altor persoane, care conduc asociaţia despre care v-am scris, va trebui să fac demersurile necesare pentru înscrierea unei noi Asociaţii cu care voi putea acţiona conform obiectivelor pe care eu o să le scriu în Statut. Ulterior, pentru realizarea obiectivelor noii Asociaţii şi în interesul membrilor Asociaţiei, voi putea adera cu noua Asociaţie la proiecte comune cu alte Asociaţii şi Fundaţii, în vederea colaborării.  

DUPĂ CE VOI ÎNSCRIE NOUA ASOCIAŢIE la Judecătorie, o să vă trimit Statutul Asociaţiei, Regulamentul Asociaţiei şi formularul de adeziune, pentru a decide dacă veţi dori să deveniţi membru al noii Asociaţii sau nu.

Cred că aceste variante sunt cele mai potrivite, având în vedere întregul context la care m-am referit. Pentru mine este evident că ESTE MARE NEVOIE SĂ NE UNIM FORŢELE ŞI SĂ ACŢIONĂM ÎNTR-O FORMĂ ORGANIZATĂ LEGAL, cu care vom avea acces la mai multe proceduri legale (în unele situaţii, chiar în funcţie de numărul membrilor asociaţiei). Detaliile o să le scriu în Statut şi în Regulament.  

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...