VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.

MihaA

/ #4

2016-03-22 18:31

Nici nu stiu cu ce sa incep, la cate nereguli sunt, la GDF , actual Engie. In orimul rand, pe fiecare factura, este trecut un interval de 3 zile, in care (cica!) poti transmite infexul autocitit. GRESIT! Daca apuci sa suni la nr de telefon alocat transmiterii indexului in  PRIMA ZI a acestui interval stabilit de ENGIE, e bine. Dar daca suni in a doua sau a 3a zi a acetui interval ti se spune ca indexul a fost ...DEJA INREGISTRET. DECE ?! De ce mai scriu ca am un interval de 3 zile??? Si asta nu e tot. In luan ian am uitat sa sun in prima zi , adica pe 28 ian, sa inregisterz indexul la gaze, si, bineinteles, pe 29 ian mi s-a spus ca "a fost inregistrat un index pt acest abonat". Ok. Vine factura pe ian 2016, 32 lei. E bine , zic eu, desi, factura pe luna decembrie 2015 fusese de 480 de lei, desi am fost plecata aproape 3 saptamani din Bucuresti, iar caldura a fost INCHISA!!!! Dar sa revn la factura de 32 de lei pe luna ianuarie a.c. M-am gandit ca a fost facuta regularizarea pt facura aia mare din decembrie. In februarie, sun in prima zi a intrevalui si dau indexul. Vine factura : 768 lei !!!!! Deci ei nu inregistreaza nici un index, asa cum spun la telefon, dar fac regularizare la urmatoarea factura pe care o umfla bine de tot!!! 

Le-am scris pe site-ul lor, le-am explicat ca sunt somera de 3 luni si ca datorita faptului ca ei nu-si respecta regulile proprii, adica daca mi-ai dat termen de 3 zile sa-ti trimit indexul, atunci LASA-MA SA POT TRANSMITE INDEXUL IN TOATE ACESTE 3 ZILE, nu doar in prima zi!!! Le-am atasat poze cu carnetul de somer si suma pe care o primesc drept ajutor de somaj, mi-au raspuns printr-u e-mail in care mi-au trimis un nr de sesizare si astept raspunsul lor. 

Deci in decembrie m-au faturat cu 480 lei pt aprox 2 saptamani, timp in care caldura a fost inchisa din centrala termica de apartament, iar in febriarie ma taxeaza pt GRESEALA LOR, cu 768 de lei odata. 

Este striigator la cer, cum te fura pe fata, fara nici o jena! 

SA SPERAM CA SE VA REZOLVA CEVA CU ACEASTA PETITIE.

 

Va multumim si steptam vesti incurajatoare.

 

Cu bine.