Petitie pentru sustinerea unui profesor bun

Musafir

/ #34

2016-02-02 21:15

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt convinsa ca acuzatiile aduse domnului Prof. Souca sunt nefondate. Am fost eleva domnului profesor si pot afirma ca este in primul rand un om de caracter care a reprezentat pentru noi, prin profesionalismul, daruirea, umorul de calitate si vorbele intelepte din timpul orelor sale un mentor care a participat pozitiv la formarea noastra morala, profesionala si personala. Este un profesor care stie sa le insufle elevilor sai placerea de a invata materia pe care o preda. Este un profesor exigent dar deosebit de corect care ne motiva sa invatam si pe care il indrageam pentru umorul sau, pentru povetele sale intelepte care erau ca si venite din partea unui parinte care nu-ti doreste decat binele. Ne sustinea sa credem in noi, sa ne autodepasim, sa ne urmam visurile constructive si avea o minte deschisa, ne asculta si punea pret pe parerile si argumentele noastre. Ne trata cu respect si prin asta se facea respectat. Pentru mine este simbolul liceului in care preda si nu merita asemenea insulte nefondate. Ma bucur enorm ca mi-a fost profesor si ca am avut ocazia si onoarea sa ma ajute sa imi urmez visul de a deveni medic. Vreau ca acest profesor sa fie respectat pentru activitatea sa didactica si nu denigrat si insultat deoarece este un om de valoare, iar aceste acuzatii sunt o forma infantila de protest fata de un profesor si de abuz al mass-mediei in cautare de senzational.