Romania-Norvegia impreuna pentru copii Bodnariu.

Musafir

/ #145

2016-01-11 20:44

Am locuit in Suedia pana acum 2 luni si am trecut printr-o situatie in care era sa mi se ia copilul. Am nascut in Suedia acum cateva luni si vreau sa precizez ca datorita faptului ca am cerut o cezariana,datorita faptului ca fatul era asezat intr-o pozitie incompatibila cu nasterea naturala si am refuzat sa mi se intoarca copilul de catre doctori am fost trimisa la psihiatru. Intr-un final am reusit sa obtin o cezariana iar dupa nastere am contactat o infectie pentru care nu am primit un tratament decat dupa 3 zile in care am fost in spital cate 12 ore in fiecare zi fara sa primesc vreun tratament cu copilul de cateva zile dupa mine. Ulterior mi s-a spus ca copilul meu este prea slab si ca sunt luata sub observatie,acest fapt petrecandu-se dupa ce copilul meu nu a fost hranit in maternitate timp de 50 h,zicandu-mi-se ca e normal ca nu am lapte si ca este normal ca,copilul sa stea nemancat.In urma acestui fapt copilul a slabit 500 g si glicemia era sub limita normala. Mi s-a spus din nou ca este normal ca mai apoi sa fiu acuzata pt neglijenta la 3 zile de la externare deoarece nu am hranit copilul, avand in vedere ca eu in cele 3 zile am fost in fiecare zi la spital cu problema de la nastere. Vazand gravitatea situatiei am hotarat eu sa actionez inaintea statului suedez, am cerut socoteala de la doctori si hartii sa demonstrez ce s-a intamplat de fapt. Apoi dupa scandal pe care l-am provocat mi s-a spus ca am iesit de sub observatie,ca ulterior sa aflu ca totul a fost o miciuna si ca eram monitorizata cu atentie in continuare,lucru pe care l-am aflat intamplator. In concluzie ceea ce vreau sa spun este ca am ajuns cu bine in Romania si as vrea sa spun ca aceasta propaganda ieftina de ce bine este in alte tari civilizate ar trebui sa inceteze si ca ar trebui sa apreciem mai mult libertatea de care ne bucuram in tara noastra.