Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii

Musafir

/ #437

2015-12-20 08:54

Da, ne-ar trebui niste date de contact/adrese de mail de unde sa stim sigur ca ni se va raspunde. Deci adrese care sa fie consultate zilnic de catre acestia, nu dau mail azi si-si citeste mesajul la Pasti. Dar in plus tema aceasta ar trebui dezbatuta in platou, in direct, iar acolo e nevoie de colegi buni oratori care sa ne sustina, cunoscatori ai mersului legilor, cunoscatori de notiuni de drept...Suntem circa 2400 de semnatari, cifra care nu e egala cu zero, in plus cred ca sunt alte mii de colegi in aceeasi situatie, insa nu cunosc acest site.

Din pacate si pe aceasta petitie on-line sunt colegi care striga "ca suntem lasi", "ca ne-au surclasat ciobanii", "ca ne dau lectii soferii", "ca ne meritam soarta"...adevarul e ca avem nevoie de un lider care sa ne uneasca si care sa organizeze un protest comun, degeaba iesim tot cate unul in strada, azi eu, maine tu, poimaine altul etc. Din pacate, doamna care a initiat aceasta petitie on-line nu mai e de gasit, i-am lasat adresa mail, degeaba.