Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Cezar

/ #450 Re:

2015-11-04 16:31

 

A cere "demisia" Patriarhului Daniel este un non - sens, pentru ca Biserica nu e partid politic si are o cu totul alta organizare, ierarhica, nu democratica. Nici macar nu a fost ales prin votul poporului, deci nu se poate cere demisia lui, asa cum se cere demisia politicienilor. Sunt o multime de lucruri de schimbat in bine in ce priveste modalitatea de actiune si dialog cu oamenii a Bisericii, dar asta nu se rezolva cerand "demisia" Patriarhului.
 
Pe langa asta, a cere "demisia" Patriarhului va aseaza in rand cu ateii, iar ateismul este o absurditate.
Realitătile invizibile şi imateriale (Dumnezeu, ingerii, diavolii) nu sunt mai putin adevărate decat cele vizibile si materiale. Nu există doar lumea aceasta materială, doar ceea ce se poate observa si măsura. Sunt foarte multe argumente si dovezi că există Dumnezeu si viata vesnică de dincolo de moarte (atât argumente rationale, cât şi foarte multe fapte supranaturale, miracole). In acest sens, recomand si un blog foarte interesant:
 
http://www.cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, in primul rand, articolul cu titlul Argumente si dovezi ale existentei lui Dumnezeu si a vietii vesnice de după moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). In afară de acestea, blogul contine: inregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV si radio on-line, cărti care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să intrati pe blog, să-l studiati si să-l trimiteti mai departe ca să folosească si altora.
 
Recomand si documentarul Minuni Euharistice (subtitrat in romană) - Documentar foarte interesant, prezentat chiar de un fost ateu, despre minuni si mai ales prezenta reală a Domnului Isus Cristos in Euharistie, confirmată si de investigatiile stiintifice. Vizionati documentarul accesand linkul următor si trimiteti-l mai departe:

#5: -