Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

/ #44428 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

2015-10-25 07:02

#44421: -  <= EMIL GHIOCA, CITESTE BA AICI SI TOTI LINDICU_RISTII VOSTRII, DACA VA DAU CU ASTEA IN OCHI VA APUCA EXCITAREA LIMBILOR ... CARE NI LE DATI SI ZBATERILE DE SFARSIT IN PASI RAPIZI VA INDRUMAM CATRE PUSCARIE !!!!!!!! LEGEA ASTA SI TOATE CARE AU FOST PUBLICATE. ITI ARATAM NUMAI O LEGE SI UN ARTICOL LA CARE SUNTETI CALIFICATI LA PUSCARIE DE LA 1 - 5 ANI PEDEAPSA, CA MAI SUNT SI ALTE LEGI CU ARTICOLE SI VIN PE COMPLETARE LA VOI, FACETI CUMUL DE PEDEPSE SI EXECUTARI PE CARE  LE STRANGETI SA FACETI SUME DE ANI PUSCARIE PE EXECUTARE:

 Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 Emilian Frâncu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost prezent pe Platforma Chimică unde, după discuţiile avute cu salariaţii de la Oltchim intraţi în greva foamei, a reuşit să aplaneze acest conflict de muncă şi să creeze premisele pentru ca acest protest extrem să se încheie. Edilul-şef a susţinut, în dialogul avut cu toate părţile implicate, solicitările salariaţilor Oltchim, printre care reducerea numărului de directori, reducerea numărului de autovehicule utilizate exclusiv şi individual de conducerea societăţii, alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală, achitarea unor obligaţii salariale restante şi altele. Primarul Frâncu a trimis premierului Ponta o scrisoare prin care solicită, în numele tuturor primarilor din zona metropolitană a Râmnicului, urgentarea privatizări Oltchim. Cu aceeaşi ocazie, primarul Frâncu a discutat şi despre buna întreţinere a pasarelei de acces pe platforma industrială, în cel mai scu_rt timp şi în condiţii meteo favorabile această structură rutieră urmând să fie reabilitată de Direcţia Administrării Domeniului Public.

http://www.gds.ro/Actualitate/

 P.S. :

"......alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală (cei doare pe grevisti - lipsa unui autoturism pentru activitatea sindicala), achitarea unor obligaţii salariale restante şi altele (ceva, fara sa stie oamenii)"