Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

TIBI MOLNAR - Viena

/ #423 Re:

2015-08-26 15:27

#422: -  

 ....... dar ce credeai , ca Securistii au disparut ? NU , sunt chiar mai tari decat acum 25 de ani . Si ei si noua generatie , copii , nepoti , ginerii , finii ,etc.Totul se lasa mostenire ! Actorii isi fac copii actori si din lipsa de inspiratie ii boteaza .. Jr. - Medicii la fel . Cojocarii si ceaprazarii - palarierii - nu pot ca nu mai au unde sa lucreze !

Bancherii isi fac copii bancheri , Dar securistii ??? . Au acaparat TOT ! Au distrus TOT ! Au furat TOT !

Dictonul DIVIDE ET IMPERA le vine manusa ! Ca sa intelegeti va dau un singur exemplu :  APACA s-a impartit in vreo trei sute de pravalii. Ca un hoit impartit de hiene si sacali cu salbaticie !

Asa s-a impartit ROMANIA ! 

In toata istoria ei Romania a fost cotropita si sfasiata de nenumarate ori! 

Pacatele lui Lenin sunt multe, dar macar intr-o singura chestiune istoria ii da dreptate. Conteaza mai putin la ce imprejurare s-a referit el cand a lansat avertismentul "sa ne fereasca Dumnezeu de burghezia proletara!"

Nu mai avem nimic in aceasta tara : industrie , agricultura de masa , paduri , ape , explaotari miniere , piscicole , infrastructura - drumuri & autostrazi , canalizari , electrificarea totala a tarii , scoli de meserii , spitale , dispensare , gradinite , camine de batrani ,  ARMATA ....NIMIC !

Avem insa PORCI ORDINARI ce vor lefuri si pensii cu multe zerouri in coada , pentru ei si pentru cei ce ii sustin si apara ! In parlament , senat sau guvern , daca dau pe acolo o data pe an , dorm , citesc presa , se joaca pe laptop , se hlizesc la telefon , isi aranjeaza afacerile , parasutele isi prezinta toalele de firma , voteaza chiulaii platiti din sudoarea noastra la sapte maini , SALARII MARITE DE TREI ORI mai alartaieri , diurne , secretare , masini la scara cu sofer si mii de litri de benzina decontati , cheltuieli cu cabinetele din teritoriu , cazari la hoteluri luxoase , licitatii trucate , contracte cu dedicatie - fara numar , ca la tigani , si ce nu mai stim noi , dar aflam ca Nastase e mic copil cu patru case ! De la douasprezece in sus si munim una sau doua prin cine stie ce colturi de lume - Spanii , Brazilii , sau NEW YORK -uri .

Acestia sunt PATRICIENII de azi , iar voi PLEBEII , ROBII , in genunchi mancati pamant inmuiat in lacrimi amare .Se spune ca cel mai mare blestem pentru un om este sa fie : BATRAN , BOLNAV , SARAC , FARA CASA si SINGUR pe lume !

SECURISTI  : VA ORDON TRECETI STYXUL ! Adica sa va ia Dracu pe toti , pe voi si pe toate neamurile voastre si sa va duca unde a intarcat MUTU iapa , ca nu mai scapam de voi in veci !

De ce ? Pentru ca suntem o adunatura de PROSTI ,individualisti , lasi , turnatori , cacaciosi , superficiali , egoisti , dezbinati , mincinosi , dar mai ales NEUNITI !

Niciun popor car traieste in diaspora nu este mai dezbinat ca cel Roman ! Vad asta pestetot in lume , si in europa si peste ocean ! Se mai aduna cativa pe la o biserica de marile sarbatori religioase !In rest , ZERO !

Exceptia au facut-o alegerile precedente gratie faptului ca PS(ecu)D -ul a sfidat o lume intreaga ! Nu se poate ca vaduva si copii sa isi planga sotul si tatal , mama sa isi planga fiul de 25 de ani , nestiind cine le-a curmat viata , si Tovarasul ILIESCU sa fie LIBER , iar in jurul lui , ZID de protectie si SECURITATE !

Facem ce facem si tot la politica ajungem ! Ca de, la asta si la fotbal , cu totii ne dam priceputi !

Afara toti oamenii respecta DIVIZIUNEA SOCIALA A MUNCII ! Unii fac paine altii fac ciubote , unii fac masini altii trateaza bolnavi , unii piloteaza avioane si tot asa , fiecare dupa meseria lui . Si si-o face bine , cu spirit de raspundere .

La noi pui tinichigiu ministru la agricultura , contabil la sanatate ,pilot de curse, voleibalist ,mincinos si plagiator PRIM MINISTRU , SECURIST la Curtea de Conturi si vrei ca TARA sa mearga bine . Ei bine,nu se poate !

Vine SEPTEMBRIE , VINE TOAMNA  ! Poate ca de ZIUA RECOLTEI vine si FREE INTERFERN -ul ! Matusa Adela se roaga nu in fiecare zi , ci in fiecare clipa a zilei !

Da Doamne , ca sunt prea multi oameni necajiti !