CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE

NSPNTJ

/ #117 Povești cu polițiști, procurori, judecători și nu numai

2015-08-10 14:37

   Viața m-a pus în situații extreme, în care am avut de-a face cu toate categoriile de oameni inclusiv cu vietățile care locuiesc în canale și chiar cu prostituate. Am întâlnit o româncă, de circa 25 de ani, din însângerata Basarabie frumoasă foc pe care nu știam cum s-o "agăț" căci mama și tata mi-au sădit în minte să fiu cuminte și cinstit fapt ce a constituit un mare handicap de care n-am putut să scap!

   M-am hotărât să inițiez un dialog și spre surprinderea mea a cuplat prea repede căci în cap avea o problemă importantă pentru ea, să obțină cetățenia. Nu ușor și nu repede, am aflat o poveste dramatică trăită de o româncă capabilă să facă "orice" ca să supraviețuiască dar și pentru a-și ajuta familia lăsată în Basarabia! Fusese căsătorită cu un rus de care divorțase pentru că era gelos, bea și devenea violent. Avea un copil cu acestea pe care-l creștea părinții ei săraci și cu probleme de sănătate.

   Neprevăzând unele complicații și pierderile de timp am ajutat-o să-și facă buletin pe adresa mea! Ea vânduse drepturile derivate din cetățenie (transferuri fără taxă vamală a unor bunuri din Basarabia în România) unei rusoaice Larisa care avea relații și le băgase pe mai multe românce naive și înfometate (la propriu) într-o rețea unde câștigau un ban "cinstit"! Versata Larisa le promisese "marea cu sarea" și astfel prospera pe seama naivității, credulității și ușurinței de a se aventura în necunoscut a româncelor care se agățau de speranța lor la o altă viață!

   O singură dată am invitat-o acasă unde am stat de vorbă în timp ce am servit-o cu ceva mâncare căci se vedea că postise în acea zi. N-a fost ușor să mă prind de ce face "chiriașa mea" dar în discuții a scăpat frânturi din ceea ce ținea ascuns! Scopul ei era să ajungă în occident și să "lucreze" pe cont propriu! După ce i-am dat contractul de închiriere pentru buletin (din alte rațiuni decât cea care ne vine repede în minte) fata a dispărut complet din scenă dar nu scăpam de telefoanele Larisei care dorea "să-mi mulțumească" și să-mi dea "un cadou" pentru ajutorul dat "colegei"! Din această experiență interesantă am învățat ceva chiar dacă n-am avut ocazia s-o folosesc și o povestesc acum cu gândul de a fi utilă pentru măcar un român/româncă!

   După mai multe operațiuni de depopulare de români (transmutări, Siberia, prima linie în războaiele lor, înfometare, represalii, etc) a Basarabiei (și a celorlalte teritorii aflate acum la Ucraina) de după 1991 prin înfometare românii de acolo dar culmea și de la noi au dispărut cu milioanele și se risipesc în lume!

   Am deviat cu povestea de mai sus pentru a vă spune că am avut câteva experiențe cu polițiști, procurori, judecători complici cu unele personaje importante (chiar foști miniștri excroci) care azi se află în custodia DGP! Toți mi-au făcut mult rău și au contribuit consistent la starea de a trăi 13 zile doar cu apă!

   Cu toate acestea nu port pică instituției Poliție care ca și instituția Armată trebuie să devină puternice, simboluri de forță a statului și să iasă din starea jalnică de azi în care au fost aduse de excroci, lași, trădători de neam și țară! Nu mă interesează să arborez pentru o clipă un steag de Guiness Book în secuime unde românii, care mai sunt, sunt umiliți zilnic de "nem tudom" care practic au recucerit Ardealul! Văd steaguri obișnuite și jerpelite de vreme pe instituțiile statului! Observ că sunt instituții care nu arborează steagul nici de Ziua Națională! Televiziuni apatride dau pentru rating la "Breaking News" că militari români sunt complici cu americanii (de la De-Veselu) la sechestrare și violare de românce! După ce americanii l-au asasinat pe artistul Teo Peter și fac prăpăd, fără să pățească absolut nimic, pe șoselele țării!

   Încă o poveste reală! De câteva ori în viață (fiind singur prin locuri izolate dar odată și cu public) am fost umilit de câte o ceată mare de țigani lași! M-aș fi putut bate cu doi-trei dar știam că n-am nici o șansă mai ales că umblă cu cuțite la ei! Așa că am înghițit toate umilințele inclusiv cu scuipat pe mine! După toate acestea într-o seară acum câțiva ani, după mult timp, am întâlnit o cunoștiință simpatică. Am stat de vorbă la intrarea unui bloc central câteva ore și n-am observat că era aproape de unu noaptea și nu mai circulau decât taximetrele! Desigur că (ilegal și "camuflat" căci nu ne permiteam luxul să le consumăm la restaurantul din apropiere), consumasem trei beri (de 1/2 l) de fiecare. Am fi depășit dacă nu-mi temperam interlocutorul care se ducea să le aducă și le plătea căci eu eram lefter! Brusc la câțiva metri observ că vine spre noi o ceată de țigani! Știam că o să plătim scump această ședere târzie. Am apucat să-mi avertizez cunoștiința cu "atenție e groasă"!

   Am fost înconjurați și erau pregătiți să ne dezbrace,etc. Din explicațiile de mai sus știam că va fi o nouă umilire și că nu trebuie să ripostăm căci erau cu siguranță dotați pentru asemenea acțiune! Brusc aceștia ne părăsesc și scăpăm printr-o minune! Unul din observatorii lor le-a transmis un avertisment pentru retragere din atac! S-au regrupat pe stradă și mergeau ca nevinovații! O mașină de poliție le-a blocat calea și i-a băgat în dubă pe toți! Norocul nostru a fost că această mașină îi urmărea! Poliția ne-a salvat de ultima umilire care se putea sfârși rău căci după ce "bulibașa de Chirnogi, Oltenița" a împărțit țara într-o republică (a "salvatorului șef"-de Chirnogi), o împărăție (a lui Iulian) și două regate (ale lui Cioabă și Stănescu) obrăznicia/agresiunea (asupra românilor) supușilor celor patru a atins cote alarmante! Cel puțin noaptea aceștia controlează (la nivel stradal) viața localităților și orașelor țării!

   Într-o zi, Florin, băiatul unui amic (care a tremurat deseori pentru spiritul de dreptate al fiului pe care fără să vrea tot el i l-a inoculat) vede cu cinci țigani agresează o româncă pe o stradă populată! Fata striga după ajutor dar românii lași din jur nu făceau nimic! Cum aude și vede Florin nu stă pe gânduri la riscuri și salvează fata! După ce culcă doi la pământ ceilalți o rup la fugă! Câteva povești adevărate cu Florin și cu tatăl lui (care în tinerețe se comporta la fel) ne-ar face să gândim altfel! Amicul meu (tâmplar cu patru clase, este cel mai mare profesor al meu deși oficial am avut zeci) și băiatul lui au o genă de bulgar în ei căci se trag din bulgarii care s-au refugiat din calea turcilor și au trăit și trăiesc pe aceste meleaguri! Ei țin la România mai mult decât o facem noi, au eroi căzuți pentru România la 1877, 1916, 1940!

   Cu patruzeci de ani în urmă o ceată majoritară cu pirande, în fața mea și a altui român (care a îndrăznit să le apostrofeze), și-au ridicat cele șapte fuste și ne-au spus (tuturor căci mai erau și alți români prin zonă dar au spus țării): "o să vă dominăm mâncane-ați yizda"! Se observă că ei au conștiință, plan, și la acest capitol sunt paroliști! Și nu numai ei! Numai noi aceste generații suntem orbi din cauza lașității și inconștienței noastre!

                                                                                                                    10 Aug 2015