Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #32889

2015-07-22 09:59

Cum este posibil ca intr-o tara crestina, oamenii sa faca astfel de lucruri si cei care sunt pus in locuri unde sa faca dreptate, nu fac dreptate?
Nu doar cei 7 trebuie sa plateasca pentru fapta lor , ci si cei care i-au achitat.
Faptul c nu se mai face dreptate in tara asta, dovedeste cat de mult au decazut oamenii.
Pocaiti-va cat mai este vreme, intoarceti-va la Dumnezeu cat inca mai este posibil, caci va veni o zi cand Dumnezeu va spune: Pana aici, v-am dat destule sanse, sa va lasati de pacatele voastre si nu ati vrut. E timpul sa platiti!
Pai cum adica, intr-o firma daca ai gresit 1 data, seful te avertizeaza, iar la a 2 a gresala deja esti dat afara! De cate ori trebuie sa treci pe rosu ca sa iei amenda?
Doar la Dumnezeu merge sa pacatuim asa la nesfarsit?
Nu va inselati, exista o zi a judecatii, in care toti vom da socoteala de faptele noastre.
Cei ce si-au cerut iertare pentru pacatele lor, cei ce au crezut ca Isus a murit in locul lor si cred ca EL este Fiul Lui Dumnezeu, vou intra in viata vesnice, iar ceilalti ale caror pacate au ramas peste ei, vor da socoteala pana si de cel mai nefolositor cuvant pe care l-au rostit, ce sa mai spunem de asemenea pacate oribile.
Acesti 7 sunt rezultatul societatii care decade pe zi ce trece.
Pocait-va si intoarceti-va la Dumnezeu.
Iar pentru tanara aceea, ranile ei sufletesti doar Dumnezeu poate sa i le vindece pe deplin, iar pentru asta chiar daca ii va fi greu, trebuie sa ii ierte pe cei ce i-au facut rau.
Dumnezeu sa se indure de ea.