Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #19316

2015-07-21 15:05

Ar trebui in primul rand inasprita pedeapsa violatorilor. Daca nenorocitii astia care violeaza ar sti ca-i asteapta o pedeapsa de la 20 de ani in sus de carcera, poate ca ar gandi de doua ori inainte sa violeze. Ar trebui sa se faca publicitate la viata din puscariile din Romania, ca sa stie ce-i asteapta odata ajunsi. Ca din violatori ajung violati. O relatare pe care am ascultat-o intr-o imprejurare, despre cum sant tratati violatorii in puscarii, m-a facut sa ma cutremur de groaza si dezgust.
Justicia sa-si faca datoria, si sa nu incerce sa gaseasca atenuante acestei bande de criminali. Pentru ca asta sant.
De cele mai multe ori violurile in banda se soldeaza cu moartea victimei.
Judecatorul ar trebui sa aiba intotdeauna in fata ochilor imaginea fiicei/fiului sau violat. In aceasta situatie nu ar mai permite ca violatorii sa iasa razand din sala de judecata, nici sa fie judecati in libertate, nici sa li se dea pedepse minime, nici sa accepte ca victima a fost culpabila de actul de viol.
Judecatorii care incalca legislatia sa fie judecati la randul lor, la fel ca si avocatii corupti si sa fie destituiti din functii.
Guvernantii ar trebui sa i-a masuri drastice si prompte in acest sens daca nu se vrea sa se ajunga la situatii limita, cu consecinte dintre cele mai grave.