SOLICIT PUBLIC DEMISIA PRESEDINTELUI IOHANNIS

Rikkof

/ #111

2015-07-16 15:49

DEMISIA, DEMISIA

Toata tara, de la angajatorii privati , mediul economic, angajatii, cei dinauntru si de dinafara campului muncii ii cer acestui "Presedinte" sa aprobe noua lege fiscala, codul fiscal VOTAT IN UNANIMITATE de catre tot spectrul politic.

Un cod fiscal care are aprobarile UE, BCE si FMI, daca mai era si nevoie....

In loc sa faca acest lucru, incearca sa il intoarca in parlament, pentru a pune bete in roate guvernului, chiar daca ACESTE INTARZIERI NE AFECTEAZA PE NOI TOTI, in mare masura.

Aceasta joaca de-a presedintele, acest tip de "altfel de politica" este clar impotriva romanilor si a Romaniei, scandalurile au fost pornite de dumnealui, toate tergiversarile, toate legile intoarse in parlament sunt in defavoarea noastra, si au o singura menire:de a distruge actuala guvernare, chiar si cu pretul distrugerii economiei si a nivelului de trai al cetatenilor !

 

Se joaca de-a soarecele si pisica, pe spatele tarii, pe spatele economiei, pe spatele romanilor.

Absolut to ce iese din parlament este trimis inapoi, refuzat, catre semnare.  Nu pentru ca ar exiosta greseli, ci pentru a face rau guvernului, si implicit tarii si cetatenilor ei.

Codul de procedura penala ( cel nou), realizat de catre Bica , Macovei & Co. are mari deficiente, pana in momentul de fata PESTE 40 de articole au fost declarate neconstitutionale sau in directa contradictie cu Carta Magna, cartea drepturilor omului.

Acest "Presedinte" se opune vehement reglementarii acestei situatii de catre expertii juristi din parlamentul romaniei, declarand deschis ca "noul cod nu trebuie atins"

Dumneavoastra, domnule Iohannis, pentru cine sunteti presedinte, clar nu sunteti pentru romani !

Aroganta de care dati dovada cu prisosinta, dezinteresul fata de cetatenii de rand, votanti sau nu, exprimat in multe ocazii, atat prin vorbe cat si prin fapte va va costa mult.

Sunteti tipul de personaj care este in stare sa dea foc hambarului, pentru a scoate caruta dinauntru. Este si mai grav atunci cand doriti sa schimbati caruta veche cu una "noua" ,fara roti , si cu un conductor prost dpdv alaptitudinilor de guvernare (dovedit), domnul Predoiu.

Cum este posibil sa intoarceti Legea silvica in parlament , in conditiile in care noua de dispar 3 ha pe zi ?

Cum este posibil sa doriti sa intoarceti in parlament codul fiscal, in conditiile in care toata tara, cum bine am vazut cu totii, doreste aprobarea acestuia ?

Cum este posibil, domnule presedinte, sa incercati sa ingreunati ( pring tertipuri diverse, intarzieri de numiri in funtii si refuzuri directe ) buna functionare a tarii, doar pentru a va satisface dvs. interesul politic personal ?