Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARIII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

/ #41411 Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-12 08:28

#41405: -

 

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

LICHIDATORII AU MENIREA DE A INCHIDE SI LICHIDA, SUNT IN OLTCHIM SI  CEEA CE AU COMIS AVOCATII, ECONOMISTII, PSIHOLOGII... PENALI CONSORTIILE ROMINSOLV & BDO SI ALTII IMPREUNA CU SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA, ASTA SPECIFICA IN DREPTUL LOR CA FIIND LICHIDATORI (((ACESTIA SUNT EXPERTTII CARE SE LAUDA STATUL ROMAN SI OLTCHIM???????))), CINE ATI VREA, SAU CE ENTITATE DINTRE EI SA VINA SA SALVEZE CEVA SI CUM?????????? ACESTIA NU SUNT DECAT PUSI PE INCALCARE LEGI SI LICHIDARE, SE HRANESC CU ASA CEVA..., CATEGORIC ARATATE PESTE TOT SI DEMERSURILE PE CARE LE APLICA PRIN DISPONIBLIZARE SI PAGUBA MARITA SPRE A DEMONSTRA CEEA CE SUNT LICHIDATORI!!!!!!!!! Altii, alte firme si altii..., care sunt in aceeasi situatie cu noi in alte procese  in insolventa si urmeaza pasii Legii 85  / 2006 si LITERA LEGII SI CONTINUA PE ACHITARI VALOAREA DIN ACTE SI CEEA AU DE PRIMIT SI CONFORM CU LEGILE SI EXACT CU CE AU CREA_NTE  DE ACHITAT LI SE ACHITA CONFORM ACTELOR, LEGILOR SI TOT VALOAREA COROBORATE CU LEGILE IN SUSTINERE, ACESTIA AU PRIMIT (FIIND  ALTE SITUATII LA ALTE INSTITUTII ) AU INCEPUT SAU LI S-A ACHITAT VALOAREA TOATA SI INTEGRALA SI CONFORMA CU ACTELE SI LITERA LEGILOR PE CARE VI LE-AM PUBLICAT PE PETITIE, CE ESTE ASA GREU SA SE INTELEAGA CA INSOLVENTA ARE FOARTE LIMPEDE SI FOARTE CLAR TOT, PENTRU CA S-AU INCALCAT VOIT SI CONFIRMAT TOT CHIAR LASAT SCRIS DE ACESTIA SI SPECIFICAT CA INCALCA TOT, AICI ESTE DE COMPETENTA ORGANELOR DE CERCETARE SI CAZURI PENALE.

 

CEI CARE PICA LA INTELEGERI CU EI, ASTA PRIMESC, E VINA COMUNA PENALA COMISA CHIAR DE EI CU VOI CEI PICATI IN CAPCANA LOR CARE STIU CA MERG PE DRUMUL PUSCARIILOR, sunt declaratiile lor scrise:

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului."

Mateita si Deaconu 

 "să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/legenda Mircea Deaconu

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/cine-i  FLORIAN MATEITA

 

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.

 

 

 

Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!