Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #40176 Andrei Chiliman a fost reținut de DNA

2015-06-18 18:17

Andrei Chiliman a fost reținut de DNA

 

Procu_rorii DNA au luat decizia să îl rețină pe Andrei Chiliman. Aceștia au considerat că au suficiente probe pentru acest lucru.

Actualizare 20.35. S-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele lui Andrei Chiliman. El este acuzat de abuz în serviciu. Mâine se va propune arestul preventiv pentru edilul Sectorului 1. 

Actualizare 19.45. Omul de afaceri Gheorghe Boeru a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii. Acesta le-a spus procu_rorilor DNA că la primarul sectorului 1 ar fi ajuns aproximativ două milioane de euro.

Actualizare 15.55. Andrei Chiliman a ajuns la DNA Ploiești, unde urmează să fie audiat de procu_rori. El a refuzat să dea declarații presei. Întrebat dacă se teme că va fi reținut, edilul a răspuns scu_rt: „Nu”.

Actualizare 15.41. Andrei Chiliman a participat la Bruxelles la ceremonia de acordare a premiului Roger Léron 2015, pentru contribuția adusă la dezvoltarea surselor de energie durabilă în UE.

Primarul Sectorului 1 a fost unul dintre cei patru nominalizați la câștigarea premiului, alături de reprezentanți ai Austriei, Suediei și Irlandei. Câștigătorul premiului a fost desemnat reprezentantul Austriei, în cadrul unei ceremonii organizate marți, 16 iunie, a.c., la Palatul Academiilor, din Bruxelles, și la care a participat și primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman”, se arată într-un comunixat al primăriei de sector.