Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #40087 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2015-06-16 14:25

#40085: - <= NU-I DAU SFATURI, II ADUC LA CUNOSTINTA.

Sustin cele scrise de tine #40085 si confirm ceea ce ai explicat celui care vesnic este scos din context si isi contesta si creantele salariale si toate drepturile creante Oltchim si multe alte contestari aiuritore ..., nu stie ce spune, dupa care trece la laude sau dedublari continue prin scrieri lasate... LE-A PIERDUT UNOR NAIVI BANII PRIN JUSTITIE SI LE PIERDE MEREU BANII, E UN LUZAR, HOT, PRADUITOR, JEFUITOR, SPOLIATOR.. ETC. !!!!!  Ai dreptate si chiar este implicat in ceea ce inseamna ca nu intelege nimic, un contestatar  naiv si prost informat. Mereu aducem la cunostinta lui si altora ca ei aspecte pe care le ironizeaza si trec pe langa subiect prin scoatere din context si alte fapte lor. Caracter,  nu poti , n-ai voie e ceva omernesc, ilegal sa-ti insusesti tu prin laude de sine si altii ca tine, a avea caracter implica multe aspecte pe care dovedesti continuu NU-L AI SI NU AI CARACTER DE SINE , sau cum se spune, lauda de  sine, miroase a pute si de care tu vesnic utilizezi continuu iar  la tine miroase a HOIT PUTRED SI INFECT DE OTRAVA SI VENIN SCOS DIN CONTEXT SI IN ILEGALITATEA FAPTELOR PE CARE TI LE INSUSESTI PE CARACTER PENAL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM . SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII 

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

 

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM . SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA