Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #39677 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-09 11:58

#39674: NEVROZAT - Re: Re: Re: Re: Re:  < = NE ARATA CONTINUU MATEITA SI DEACONU CARE SUNTETI SI CINE SUNTETI VOI CEI CARE VA HRANITI IN ILEGALITATE, V-AU DESCRIS CONTINUU..VA LASA MEREU IN FATA... PE SEMNATURILE VOASTRE SI DECIZILE VOASTRE CU INITIATIVELE VOASTRE ,  NU ALE LOR , VA ARUNCA IN TARUSII VIETII PE CARE TOT VOI I-ATI CREAT CU AJUTORUL LOR, VA LASA SA MURITI PE LIMBA SI FAPTELE VOASTRE, VA ABANDONEAZA ASA CUM V-AU UMILIT SI VA UMILESC CONTINUU..., VA CHEAMA PUBLIC PE SITE DAR NU VI SE ADRESEAZA VOUA NICIODATA VOUA NU VI SE ADRESEAZA IN CE LASA EI SCRIS, MERGETI VOI SA DATI SCRIS.

 

 

#39675  DACA TOT INTREBI PRECUM UN TROLL IN NESTIINTA TA SI ALTORA CA TINE  SI AI O SINAPSA LIPSA CE ESTI, SI CONTINUU...INTREBI..., ITI VIN RASPUNSURILE MEREU REPETITIV... TINE-O TOT ASA...VEI VEDEA URMARILE..., ASTA DACA NU-TI PLESNESTE IN OCHI MAI DEVREME, PE TOT CE AI LASAT TU IN URMA TA SI ALTII CA TINE.

 

 

OLTCHIM NU VA CHEMAT / NU NE-A CHEMAT IN CEEA  CE ARATA PE SITE-UL OLTCHIM.

Anunt

08 Iunie 2015

In saptamana 08-12 iunie 2015, administratorii societatii vor fi la sediul Oltchim din Rm. Valcea in data de 11.06.2015.

 

OLTCHIM NU VA CHEMAT / NU NE-A CHEMAT IN CEEA  CE ARATA PE SITE-UL OLTCHIM.

http://www.oltchim.ro/

 

 

OLTCHIM A LASAT PE SITE-UL SAU UN ATFEL DE TROLL

 

Troll

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.