Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #37994 CERNEVII MISA GREGORIENII SI CERNEVUVUZEAUA, O SA FACA O SPIRALA SI RAMAN ATINTITI INFIPTI IN TARUS

2015-05-18 20:21

ATATA INDOBITOCIRE LA ACESTI CERNEVISTI IDIOTI, NU EXISTA, AU LASAT PUBLIC  SI  VOR EXISTA IN FACULTATILE ACADEMIILOR DATI EXEMPLU, DE, ASA NU, STUDENTI, DACA VRETI SA VA INSPIRATI, PIPEREA SA-SI INVITE STUDENTII CA LA MUZEU SI SA LE ARATE SPECIA CERNEVILOR, O SPECIE CONSTRUITA SI ATRASA DE MALEFIC, DE IMAGINAR, DE SF-UL SI PARANOIA DE CARE SUFERA MENTORUL LOR APOPLEXAT SI DAMBLAGIT PRINS  IN VARTEJUL PUPINCU_RISMELOR, SERVILISMELOR, LINSUL DORSALELOR SI ALTE... FURTURI, HOTII, INDOBITOCIRI, SPALARE DE "...." LIPSA PENTRU CA CERNEVII NU AU....EEE ASTA E, DRAGI STUDENTI, A GRESIT PIPEREA, NU 20 DE ANI CI PANA LA INFINIT SE VA VORBII DE SPECIA CERNEVILOR LA CAPITOLUL SI SEMESTRUL "  ASA, NU..!!!" CERNEVILOR, MANCATI TOT...PAPATI TOT:

Doare al dracu, va doare si va varcoliti, strigoi si vampirizati si veti intelege voi tot, absolut tot.

PAPA TOT SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI, INGHITE TOT, UITE CE PATESTI IN NEMERNICIA TA...

CIOC CIOC, OARE LA USA CINE ESTE...

VINE CAVALERIA, CIOC,CIOC, OARE LA USA CINE BATE??? BINE IN CAZUL TAU E POARTA CU_RTII TALE CARE VA FII LUATA CU ASALT...

Va doare nemernicilor, va agitati ca serpalaii, va zvarcoliti ca vampirizatii,  va agitati ca draciii... Va mananca si aveti somn udat de atat pis_at pe voi pe cat  sunteti de opariti, va simtiti urina si jegul si fecalele, va mirositi mizeriile.