Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #348

2015-04-27 07:45

Va rugam sa faceti referendum pentru ceeace am votat si anume 300 parlamentari,parlament monocameral.Va rugam sa faceti referendum pentru monarhie sau republica.Va rugam sa faceti referendum pentru a devenii Romania tara neutra cum este Elvetia,fara n.a.t.o si fara uniunea europeana.Va rugam sa faceti referendum pentru desfiintare si trecerea in afara legii a partidelor politice infiintate dupa 21 decembrie 1989,pana astazi si infiintare de partide noi cu oameni noi competenti si morali,iar cei care au condus partidele care au guvernat Romania sau au avut functii de conducere in aceste partide sa aiba interdictie sa mai faca politica,ei si copiii lor 20 ani.Sa se faca referendum pentru reintroducerea Juratilor in actul de justitie,fara hotarari judecatoresti la comanda politica sau prin intermediul mitei,ai spagilor.Sunt Olaru Costinel si doresc sa-mi dati numele,nu mi-e frica de nimeni,n-au ce sa-mi faca cei de la psd,dusmanii pop[orului Roman,eu cer referendum pentru dreptate si moralitate in Romania.