MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE


Musafir

/ #118

2015-04-24 18:17

"Nimeni nu este mai presus de lege!" -art 16 alin 2 Constituía Romaniei
În mod evident și magistrații trebui să răspundă pentru deciziile greșit luate!
Toți suntem egali în fața legii!
Din nefericire, în două cauze am primit soluții nedrepte: 1) în anul 2009 Curtea de Apel Pitești a respins acțiunea irevocabil prin aplicarea unui act normativ abrogat de 8 ani, fără ca acesta să fie pus în discuție în etapele procesuale; Sesizând Consiliul Superior al Magistraturii am primit un răspuns stupefiant: magistrații ce au judecat cauza, nu pot răspunde disciplinar întrucât la data soluționării cauzei sistemul informatic nu a funcționat!!!!!!
2) în anul 2014 Curtea de Apel București a soluționat cauza (concediere abuzivă) irevocabil, însă folosind metoda copy-paste, preluând integral din motivarea unei hotârâri ce viza concedierea altei persoane în baza unui alt număr de ordin emis de angajator și încetarea Contractului individual de munca survenind la o cu totul altă dată!
Nu pot accepta la infinit ca eu să muncesc și să le plătesc salariile, iar ei să-și bată joc de noi! Ieri, astăzi am avut eu parte de judecată nedreptă, mâine poate va fi în această situație copilul meu.
Acestea sunt motivele pertinente pentru care doresc sa se adopte DE URGENTĂ si de STRICTA NECESITATE o astfel de lege!
Drept pentru care, susțin acest demers și mă alătur tuturor acțiunilor ca acestea să devină o realitate, iar noi cetățenii să trăim cu adevărat într-un STAT DE DREPT.

Cu considerație,
Florica Cojocaru